Kendimiz evde Strap yapamaz mıyız?

mevsres

Üye
Arkadaşlar Deadlift yapmak için Strap'lere bakıyorum da çok basit bir yapımı var gibi geliyor bana, kapı kapı Strap satan mağaza aramak yerine, bir çanta kolonu edinerek evde rahatça yapılabilecek bir şeymiş gibi geliyor bana...

Spor_4619697.jpg

Siz ne dersiniz, acaba arada fark olur mu, ya da benim bilmediğim bir fark mı var?

hatta tanıdığım bir çantacı var, ona da yaptırabilirim. :D

Haha bence olur valla. Dedigin gibi mantik cok basit. Malzemesi de ucuz bunun.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben yaptım yaklaşık bir sene oldu.bulabilirsem fotoğrafını da atarım.dediğin gibi çanta kayışından yaptım,benim yaptıgım klasik strapslar gibi değildi,trde bulamadığım şu 8 strapslardan yapmıştım.

örnek foto:

figure-8.jpg

Valla yaptım gayet de güzel oldu. :D Rengi kötü sadece. :D

Acaba dikişler sökülür mü? Sağlam diktim ama.

vZgnJ4.jpg

ağırlığın tamamını strap'e yüklemediğin sürece sıkıntı yok , barı yine kavra thumbless grip yapma yani strap varken , o zaman kopabilir çünkü. :)

Yarın ilk kez deneyeceğim, 120-130 KG ve üzeri Deadlift'de artık parmaklar kaymaya başlıyor, vücut çok rahat çıkartır o ağırlığı ama eller dayanamıyor. En azından geçici süreliğine de olsa idare edebilirim bununla.

İnternetten baktığım kadarı ile birkaç tip Strap var.

Mesela bir de bu var, aradaki farkı bilmiyorum.

rogue-nylon-oly-straps-web5.jpg

Son düzenleme:
strap kavrama yaparken bar üzerinde kayma yapmamalı o sebeple ben harbingerin bu modelini kullanıyorum
özel dikişi sayesinde bara sıkı şekilde sarıldığı zaman kayma yapmıyor,sizin kendi yaptığınız straplar %90 ihtimalle elinizde kayma yapacaktır
almanız gereken strap budur
20500%20Big%20Grip%20Padded%20Lifting%20Straps.jpg

ARkadaşlar strap arıyorum ama nerden bulabilirim?Deadlift'de 120-130larda el dayanmıyor arttıramıyorum
strap kavrama yaparken bar üzerinde kayma yapmamalı o sebeple ben harbingerin bu modelini kullanıyorum
özel dikişi sayesinde bara sıkı şekilde sarıldığı zaman kayma yapmıyor,sizin kendi yaptığınız straplar %90 ihtimalle elinizde kayma yapacaktır
almanız gereken strap budur
20500%20Big%20Grip%20Padded%20Lifting%20Straps.jpg

Back
Yukarı