Kendimi kontrol edemiyor 3 kişilik yiyorum

Başlık kendini gayet net açikliyor kendi sorunumu biliyorum porsiyonlarim cok buyuk,temiz beslenmiyorum ve yeme konusunda kontrolum yok (lan gece insan 1kg meyveli yogurdun uzerine nasıl et mantar salata yer ) Boyum 185 kilom 110-112 civrlarinda.Şu sıralarda haftanin 6-7 günü antrenman yapıyorum (3gün muai thai,3-4gün ağırlık antrenmanı) Kilo vermekte zorlaniyorum almakta sıkıntı yok :( muhtemelen insulin direncim de yüksek Yaptığım hesaplamalara göre günde 2800 kalori almam gerekiyor bunun yaninda bir yağ yakıcı kullanmayi düşünüyorum bana bir beslenme programi ve yağ yakıcı önerebilirseniz çok sevinirim.

2 büyük boy pizza yiyip pc den kalkmayan bir insandım bugün diyetimin ilk haftası doldu, Evde acıkınca saldıracak yiyecek bulundurmuyorum, Tatlıyı bırakmak ilk 3 gün zor oldu resmen yoksunluk krizi çekiyordum, Karbonhidratı hala istiyor vücudum(Basit ve zararlı karbonhidratı beyaz ekmek gibi), Light ekmek tüketmeye başladım 200 gr-100 gr-50gr şeklinde indim ama hala canım istiyor ilerleyen haftalarda geçmesini bekliyorum karbonhidrat isteğinin, geceleri aç uyuyorum açıkçası ve kendimi bildiğim için gece saldıracak hiç bir şey yok evde sanada aynısını tavsiye ederim.

Allah yardımcınız olsun beyler. İşiniz zor. Kolay değil. Keşke zamanı gelseydide. Biri kafamıza vursaydı önümüzde yediğimiz yemekleri alsaydı. Bize yardım etmiş olurlardı.

Bende o kadar kilo verdim. Gece yatakta açlıktan kıvranmak nedir çok iyi bilirim. Ama sabır beyler. Az kaldı. Sporunuzu ihmal etmeyin. Tatlı canınız çekerse. Nescafe gold var bir tane ondan için. Çok faydasını göreceksiniz. Yaz geliyor. Sporunuza asılın. Beslenmenizi gayet iyi yapın!!! Şimdilik diyeceğim bunlar ağalar :)

Karnın acıktığında bir kase yoğurt yiyebilirsin yada çiğ fındık vs . Gayet iyi açlığı kesiyor.
Ayrıca su tüketimini arttır bazen insan susadığını anlamıyor acıktım sanıyor.

Karnın acıktığında bir kase yoğurt yiyebilirsin yada çiğ fındık vs . Gayet iyi açlığı kesiyor.
Ayrıca su tüketimini arttır bazen insan susadığını anlamıyor acıktım sanıyor.
Su tüketimim 3-4.5lt arasi güne göre değişiyor çığ fındık ve badem aklima yatti birazdan alışverişe çıkıcam listeme ekledim :)

Back
Yukarı