Boyum 1.62, kilom da 62.Açıkçası bel kaslarımın pek kuvvetli olduğunu düşünmüyorum bu yüzden de squat yaparken bir süre boyunca kemer kullanmayı düşünüyorum.Tabi bu sırada belimi de kuvvetlendirmek için zaten çalışıyorum ama hala yeteri kadar iyi değil.Sorum şu olucak kendime uygun bir kemer nerden bulabilirim?Spor salonumda zaten bir kaç tane kemer var fakat boyum kısa olduğundan belime tam oturmuyor, forumda arama yaptım çıkan bi konuda kemerle bel arasına havlu koyulabilceğini öğrendim bu işe yarar mı?
Onun dışında İstanbulda, Anadolu yakasında oturuyorum.Kadıköy taraflarında.Bu civarlarda kemer bulabilceğim bir yer war mıdır kendime göre?Kadıköy de bakındım bazı yerlere(Nike satan yerler, Kadıköy Pasajı..) ama tam olarak belime oturan bir şey bulamadım.Nike'da sadece Large ve XLarge war acaba herhangi bir yerde Medium falan bulmak mümkün olabilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
(Bir şey eklemek istedim, internetten ısmarlamak pek istemiorm çünkü biraz da acil gerekio aslında ama 1-2 günde geliosa internetten de ısmarlıyabilirim.)
Onun dışında İstanbulda, Anadolu yakasında oturuyorum.Kadıköy taraflarında.Bu civarlarda kemer bulabilceğim bir yer war mıdır kendime göre?Kadıköy de bakındım bazı yerlere(Nike satan yerler, Kadıköy Pasajı..) ama tam olarak belime oturan bir şey bulamadım.Nike'da sadece Large ve XLarge war acaba herhangi bir yerde Medium falan bulmak mümkün olabilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
(Bir şey eklemek istedim, internetten ısmarlamak pek istemiorm çünkü biraz da acil gerekio aslında ama 1-2 günde geliosa internetten de ısmarlıyabilirim.)