Merhabalar arkadaşlar.1 yıldır bu sporun içindeyim.Kendime program çıkarabiliyorum.Beslenmem tam günde 6 öğün yiyorum.Zaten spor salonunda personel olarak çalışmaktayım.Ancak son zamanlarda gelişimim durdu ve bunu bacak çalışmamama bağlamaya başladım.Komplex hareketleri yapmak çok önemli(Squad,Deadlift gibi).Ayrıca üst göğüsüm de eksik.Daha önce hiçbir anabolik steroid kullanmadım.Bunu kendi yaptığım 1 aylık programla telafi edicem.Beslenmem tam günde 6-7 öğün.
Kilo:79 Kol:38 Yaş:20
Supplementler, Whey protein,creatin,bcaa ve glutamine.
1.Hafta: Pazartesi :Bacak
Salı :Göğüs-Sırt
Çarşamba:Off(Kardiyo)
Perşembe:Off(Kardiyo)
Cuma :Kol
Cumartesi:Bacak-Omuz
Pazar :Off
2.Hafta : Pazartesi : Göğüs-Triceps
Salı : Sırt-Biceps
Çarşamba: Off(Kardiyo)
Perşembe: Bacak
Cuma : Göğüs-Omuz
Cumartesi: Off(Kardiyo)
Gördüğünüz gibi 1. hafta bitince 2. hafta diğer programa geçiyorum.3. hafta gene başa dönüyorum.4. hafta gene 2. hafta programını yapmış oluyorumçHiçbir kas çakışması olmadığını sanıyorum.Yeterince dinleniyorlar.1 ay içerisinde:
6 kez BACAK,6 kez GÖĞÜS(Üst ağırlıklı),4 kez kol,4 kez omuz ve 4 kez sırt antremanı yapmış olacağım.Antremanlar piramit şeklinde olacak.
Büyük kas gruplarında Squat,Deadlift,Barfix,Bench Press,Dips gibi komplex hareketlere önem vereceğim.
Sizce nasıl ayarlayabilmişmiyim ? Yorum ve önerileriniz nelerdir ? Hareketlerin pek önemi yok suan için.Programın ana hatları nasıl ?
Teşekkürler.
Kilo:79 Kol:38 Yaş:20
Supplementler, Whey protein,creatin,bcaa ve glutamine.
1.Hafta: Pazartesi :Bacak
Salı :Göğüs-Sırt
Çarşamba:Off(Kardiyo)
Perşembe:Off(Kardiyo)
Cuma :Kol
Cumartesi:Bacak-Omuz
2.Hafta : Pazartesi : Göğüs-Triceps
Salı : Sırt-Biceps
Çarşamba: Off(Kardiyo)
Perşembe: Bacak
Cuma : Göğüs-Omuz
Cumartesi: Off(Kardiyo)
Gördüğünüz gibi 1. hafta bitince 2. hafta diğer programa geçiyorum.3. hafta gene başa dönüyorum.4. hafta gene 2. hafta programını yapmış oluyorumçHiçbir kas çakışması olmadığını sanıyorum.Yeterince dinleniyorlar.1 ay içerisinde:
6 kez BACAK,6 kez GÖĞÜS(Üst ağırlıklı),4 kez kol,4 kez omuz ve 4 kez sırt antremanı yapmış olacağım.Antremanlar piramit şeklinde olacak.
Büyük kas gruplarında Squat,Deadlift,Barfix,Bench Press,Dips gibi komplex hareketlere önem vereceğim.
Sizce nasıl ayarlayabilmişmiyim ? Yorum ve önerileriniz nelerdir ? Hareketlerin pek önemi yok suan için.Programın ana hatları nasıl ?
Teşekkürler.