Kendi programim yardim

Bugun kendi programimi yapip bugun basladim ama eksik gibi geldi tecrubesizligin eksikligiyle uzun suren aradan sonra geri dondum

ABS gunlerine haftaya arti olarak bacak calismada ekleyecegim yardimci olursaniz sevinirim

(cift yana acisin orijinal adini bulamadim tarif edeyim , one ogru egilip yuz yere bakarken kollar yana aciliyor )

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1439842561324.jpg
    uploadfromtaptalk1439842561324.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 379
Programın güzel ama sanki bazı hareketler biraz fazla? bu kadar açış yapmak ne kadar iyi olur bilmem ama bence triceps ve omuzu aynı güne koyup iki açıs ve iki press hareketi eklesen daha etkili olacaktır ama istersen sırt ve tricepte olabilir tabii.
anladıgım kadarı ile omuza yüklenmek istiyorsun ama yapma yapacaksan da bilinçli yap sakatlıga sebep olabilir çünkü.

Aslinda bu programi denemek icin yaptim bugun yeniden duzenleyecegim zaten bacak ekleyip tricepsi artiracagim mesela , ilginiz icin tesekkurler . Omuza yuklenmek istiyorum omzum kucuk gorunuyor diye yukleniyorum

Konu kirliliği olmaması açısından yeni düzenlediğim programı buraya yazmak istedim önceki biraz hafif gibi oldu , yeni düzenlediğim de az hareket var tüm haftaya yaydığımızda önerilerinizi bekliyorum

Pazartesi :
seated lateral raise 3x12
barbell curls 3x12
row 3x12
hammer curls 3x12
front raise 3x12
trapez shrug 3x10
lateral raise 3x8
concentration curls 3x10
neck press 12-10-8

salı:
flat bench 3x10
triceps dip 3x14
dumbell fly 3x12
lying dumbell extension 3x6
bench press 3x12

çarşamba : abs , squat , dumbell squat

perşembe : ( sıkıntı buradan sonra )
lateral raise 3x12
neck press 3x10
row 3x12
barbell curls 3x12
hammer curls 3x12
trapez shrug 3x10

cuma :
dumbell fly 3x14
flat bench 3x12
bench press 3x14
lying dumbell extension 3x6
triceps dips 3x12

cumartesi : abs
pazar : off

Çok fazla hata veya eksik yapmış olabilirim düzenlemeler hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .

Göğüs - Biceps
Omuz - Triceps
Sırt Kanat (Trapez dahil
Bacak

En sevdiğim rituelim bu şekilde dostum. 3 set 10 tekrar , 7 saat ve üzeri uykuyla , doğru bir beslenme eşliğinde simetrik bi büyüme yakalarsın

Ya bide hareketler cok az gibi hissediyorum programi tekrar duzenlerim yeni yeni donmeye basladim diyette yapiyorum iki haftada 3 kilo verdim son iki kilom kaldi o zamana kadar boyle duzen program oturtmaya calisiyorum . Program hakkinda tavsiyelerinizi bekliyorum

Back
Yukarı