Kendi Programım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kalkan333

Yeni Üye
Merhaba öncelikle spor salonuna yazıldım salı günü gelen hoca biraz acemi :D Bende programımı oluşturdum etkisini deniyecez ve görücez :D bu yüzden mümkün olduğunca fotoğraf eklemeye çalışacağım

1. Salı Günü

Mekik 3x15

Şınav 3x15

Barfix 3x8

Ters mekik 3x15

Paralel Bar disp 3x8

1 Tane daha Kendi ağırlığımla çalışabileceğim bi hareket ismini bilmiyorum 3x15

2. Perşembe Günü

İnculde dumbell fly 3x15

Flat Bench Dumbell Fly 3x15

İnculde Dumbell Press 3x15

Dumbell curl 3x20

Concentration Curl

3. Cumartesi Günü

Mekik 3x15

Şınav 3x15

Barfix 3x8

Ters mekik 3x15

Paralel Bar disp 3x8

1 Tane daha Kendi ağırlığımla çalışabileceğim bi hareket ismini bilmiyorum 3x15

Biliyorum program biraz tuhaf :D bakalım etkisi olacakmı

Triceps vs eksik var hayli. Simdi gec oldu yrin bir detayli bakarim. Hocayi egitirsin bu arada acemi cikmis madem :D

:D hoca nın acemi olduğunu okuduğu kitaplardan anladım bitane kitapvar elinde habire hareketleri inceliyo falan erhalde stajer gibi birşey perşembe günü gelen hoca güzel ama diyo birbirimizin programına karışamayız

bana sorarsan çok garip bir program çok şey eksik.

haklısın ama hocalar fazla ağırlık kaldırmama izinvermiyorlar o yüzden böyle program uyguluyorum bitek perşembe günleri serbestim o yüzden böyle bir program uyguluyorum. Şuan ücretli bir spor salonunda olsam en kral programı uygularım :D

Keşke ''kendi programın''ı kendi günlüğünde paylaşsaydın seni takip etmek zorlaşıyor.

spor salonuna yazıldıktan sonra mecbur kaldım :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:17 ----------

arkadaşların dediği gibi triceps eksik butterfly eksik lateral press,lat pulldown bayağı bir eksik dostum sana link vereyim oradan eksik hareketlerine bakarsın :)
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/spor-salonlar-1-ve-2-t25726.html

Bu hareketleri programa eklmek çok kolay :D hatta bu hareketleri okadar çok yapmak istiyorumki

dediğim gibi yeni başladığım ve en küçük ben olduğum için makine kullanmama izin vermiyorlar kafa_ istesem derim hocaya ben kullanmak istiyorum hoca der kullanırsna kullan banane ama hocaların gözünden düşmek istemiyorum

spor salonuna yazıldıktan sonra mecbur kaldım :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:17 ----------

Bu hareketleri programa eklmek çok kolay :D hatta bu hareketleri okadar çok yapmak istiyorumki

dediğim gibi yeni başladığım ve en küçük ben olduğum için makine kullanmama izin vermiyorlar kafa_ istesem derim hocaya ben kullanmak istiyorum hoca der kullanırsna kullan banane ama hocaların gözünden düşmek istemiyorum

anladım dostum ne deyim sen bilirsin...dambıllara devam o zaman :)

Evde dumbell'larınla daha iyiydin sanki,
bu spor salonu ve yeni program çıkarma işi pek iyi olmamış gibi geldi bana.
Hocalarını dinle fakat fazla üzerine gelmelerine izin verme.
Ve eğer birgün aranızda büyük bir sorun çıkarsa
koşu bandına atlayıp uzaklaş oradan.

Evde dumbell'larınla daha iyiydin sanki,
bu spor salonu ve yeni program çıkarma işi pek iyi olmamış gibi geldi bana.
Hocalarını dinle fakat fazla üzerine gelmelerine izin verme.
Ve eğer birgün aranızda büyük bir sorun çıkarsa
koşu bandına atlayıp uzaklaş oradan.

sağol kardeşim tavsiyelerine uyacam

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı