Kendi Programım(Yağ Yakmaya Çalışıyorum)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcyber
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mcyber

Üye
İyi günler: size programımı açıklayacağım ve önerileriniz bekliyorum. sizce aşağıdaki programa göre yağ yakabilirmiyim?
Programı Haftanın tüm Günleri Uygulayacağım. Pazartesi Başladım(13 Ock 2009)

Programım: Başlamadan 30 dakika Önce 400mg x2 tablet L-Carnitine Kullanıyorum
1-) 5 dakika x 4 = 20 dk Twist Shape
product1_1994.jpg
TVTwist-Shape_220.jpg

2-) 25 x 4 set Mekik (100)
3-) 10 x 4 Şınav (40)
4-) Barbell Curls 20 kg ile 12-10-8-6 tekrar
biceps-exercises-barbell-curls.gif

5-) Behind the neck press 20 kg ile 12-10 tekrar
shoulder-exercises-standing-barbell.gif

6-) Bench Press 20 kg ile 12-10-8-6
triceps-exercises-close-grip-barbel.gif

7-) CloseGripPalmsDown barrel curls 20kg 12-10 tekrar
biceps-exercises-drag-curls.gif

8-)Bent-Knee Hip Raises 50 tekrar
abs-exercises-bent-knee-hip-raises.gif

9-) Squat 20 Kg ile 12-10-8-6 Tekrar
squat.jpg

Önce yağ yakacağım sonra gelişme yapmayı düşünüyorum. 10 kg fazlam va onu verirsem 1 yada 1.5 ay içerisinde gelişmeye başlayacağım.
bunlayın yanında birde günlük 30 dk koşu yapmayı düşünüyorum.

çalışman iyi fakat buna göre güzel beslenmelisindışarıdan yiyecek falan yeme abur cuburu bırak hamur işi yeme günde en az 5 öğün ye

bu ilk haftalık programım sonraki haftaya 45 dk koşu, 25*6 mekik, 10*6 şınav olarak belirleyeceğim. inşallah verim alırım bi bir 10 kg versem yeter ondan sonra bodybuilding e geçeceğim ve gelişime başlayacağım aslında fazla kilom yok
boyum 1,73- kilom 80

siz 1 ayda nasıl 10 kg vriyorsunuz yanlış tutum içerisindesiniz.

1 yada 1.5 ay dedim, zaten benim vücut kilo vermeye elverişli değil, günde 1 öğün yemeye başladım yinede kilo veremedim, l-carnitine kullan dediler onuda deniyorum umarı işe yarar.
birde çok aşırı kilolu değilim, boy 1.73 kilo 80 çok aşırı yok yani halk arasında şişko tabir edilenlerden değilim sporumu yapıyorum, ağırlık çalışıyorum. sadece bu işte birde bi 6-7 kilo verirsem daha iyi olacak.
bu aradas twis shape çok işe yarıyor, ve koşu bandından daha çok verim alırsınız, koşu bandında 20 dk koşun twistte 5 dk çalışın inanın daha çok kalori yakarsınız.

Son düzenleme:
gunde 1 ogun yersen elbette veremezsin kilo.. metabolizmani kitlik moduna geciriyosun yavasliyo olmeyesin diye.. :)
gunde 3 saatte bir ufak ufak ogunler yemen gerekir.. detayini burdaki ustalarin yazdiklarindan daha iyi ogrenebilrsin.. ama kimden bence bilen insanlarin tavsiyelerini uygula.. cok dogru bi yolda gorunmuyosun.. ayrica sonrasinda ayni kilolari vermemek icin en saglikli kilo verme bicimi haftada yarim kilodur.. ayda 10 kilo verirsen ayni hizla alirsin bi de vucundaki catlaklarla ugrasirsin

yeme çok önemllii miğde asla boş kalmıycak ama şişmiyceksinde. Düzgün yaparsanız 6-7ayda 35 kilo verirsiniz :). Kendimden biliyorum

Back
Yukarı