Kendi Diyet Listem Nekadar Sağlıklı!

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır vücut geliştirme sporu yapıyorum göbek ve yanlardan kurtulamıyorum kendimce bir diyete girdim ne kadar dogru bilemiyorum fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Çok ağır spor yapıyorum ortalama 10- 15 hareket 3 set 8-12 arası

Diyet Listem.

Sabah 6:30
BCA-
GULUTAMİN
WHEY PROTEİN
2 ADET LİPO 6
2 ADET Clenbuterol

SABAH: 7:00 8:40
SPOR
VE KARDİYO

9:00
1 BARDAK LİGHT SÜT

12:30
YARIM KİLO TAVUK GÖĞSÜ
1 BARDAK AYRAN
VE SALATA

GÜN İÇİ 4 5 BARDAK YEŞİL ÇAY LİMONLU ŞEKERSİZ

1 AVUÇ CEVİZ

AKSAM 8:30
1 TABAK NORMAL YOGURT
BAZEN BALIK
BAZEN ISPANAK

kilo başına 2 gr protein almanı öneririm.70 kilo desen 140gr protein almalısın ki kas yıkımını minumuma indirgemek için .Karbonhidratı komple kesme ben pek faydalı bulmuyorum no carbı güçten kesiliyorsun bir yerden sonra

Birde natural değilsin.Cok ağır ant yapıyorum diyorsun ortalama 1.5 yıllık bir sporcu anladığım kadarıyla ortalama 140 gr protein alıyorsun.Cok yanlış işler cok...Akşam 1 tabak yoğurt sabah sadece supplemet ve ardından spora gidiyorsun ve öğlene kadar birşey yok :)

karbonhidrat alımın sıfır kuruyemiş ve laktozu saymazsak, tuzlu ayran tüketmenide önermem diyetteyken sabahları karb eklersen ve yarım kiloyu 2 ye bölüp 3-4 saat aralıkla yersen biraz daha düzeltmiş olursun beslenmeni.

Hocam alışverişi hallettikten sonra konu acmayi düşünüyorum. Evrim gecirmek istiyorum acacagim konuda paslasiriz ins :) 0 dan program yazmak degil de aralari doldurmak diyeyim

bu beslenmeyse git intihar sebebi önce birazd aha araştırmanaı tavsıye ederım aşırı kotu

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır vücut geliştirme sporu yapıyorum göbek ve yanlardan kurtulamıyorum kendimce bir diyete girdim ne kadar dogru bilemiyorum fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Çok ağır spor yapıyorum ortalama 10- 15 hareket 3 set 8-12 arası

Diyet Listem.

Sabah 6:30
BCA-
GULUTAMİN
WHEY PROTEİN
2 ADET LİPO 6
2 ADET Clenbuterol

SABAH: 7:00 8:40
SPOR
VE KARDİYO

9:00
1 BARDAK LİGHT SÜT

12:30
YARIM KİLO TAVUK GÖĞSÜ
1 BARDAK AYRAN
VE SALATA

GÜN İÇİ 4 5 BARDAK YEŞİL ÇAY LİMONLU ŞEKERSİZ

1 AVUÇ CEVİZ

AKSAM 8:30
1 TABAK NORMAL YOGURT
BAZEN BALIK
BAZEN ISPANAK

Bu beslenme düzeni intihar gibi bir şey. Kas yapmayı geçtim zayıflamayıda geçtim hasta olursunuz. Öncelikle 1 öğünde yarım kilo tavuk yenmez. Maksimum 200 gram şeklinde kahvaltı hariç 3 ana öğüne ayırırsınız. Yani günlük minumum 4 ana öğün olması gerekiyor. Ayrıca bazen tavuk bazen ıspanak yapmayın. Mümkünse akşam öğününzde tavuk ve yanında sebze yiyin. Bu şekilde metobilizmanız bozulmaz. Gün içinde 4 5 bardak yeşil çay çok onun yerine 2 bardak yeşil çay 1 bardak kahve içebilirsiniz. Bunları lütfen yapıcı eleştiri olarak algılayınız. Spordan sonra ise whey yahut yumurta yemezseniz kas yıkımına uğrarsınız. Arada 3.5 saat çok fazla bir zaman dilimi. Bu beslenme programında faydayı sağlamak bir yana vücudunuzun 1 haftada direnci kırılır.

Back
Yukarı