KENDİMİ HALSİZ HİSSEDİYORUM

Ekmeği komple bıraktım. O yüzdenmi bilmiyorum fakat kendimi halsiz hissediyorum ve aç. Ama yemek yersem bu seferde kilo alacam yardımlarınızı acil bekliyorum
PicsArt_01-18-01.42.30.jpg
PicsArt_01-18-01.44.14.jpg

Her eczanede satılır. En az işe yarayanı korean ginseng bu arada. Yani eleyeceksen bunu ele.
Solgar vm 75 multivitamin-mineral hapıdır. Vitamin eksikliği direkt halsiz yapar insanı. Omega 3 ise balık yağı hapı bunun da faydaları saymakla bitmez. Genel olarak bunun da eksikliği halsiz yapar.

Korean ginseng ise bitki ekstresidir. Birçok kişi halsizliği ortadan kaldırdığını iddia ediyor ama bana faydası olmadı.

Beslenmende de ekmek falan hikaye. Karbonhidrat için yulaf + tam buğday ürünler + kepekli pirinç + bulgur türü şeyler tüketmelisin. Ekmek çok nadir tüket ve tam budğay olmasına dikkat et

Her eczanede satılır. En az işe yarayanı korean ginseng bu arada. Yani eleyeceksen bunu ele.
Solgar vm 75 multivitamin-mineral hapıdır. Vitamin eksikliği direkt halsiz yapar insanı. Omega 3 ise balık yağı hapı bunun da faydaları saymakla bitmez. Genel olarak bunun da eksikliği halsiz yapar.

Korean ginseng ise bitki ekstresidir. Birçok kişi halsizliği ortadan kaldırdığını iddia ediyor ama bana faydası olmadı.

Beslenmende de ekmek falan hikaye. Karbonhidrat için yulaf + tam buğday ürünler + kepekli pirinç + bulgur türü şeyler tüketmelisin. Ekmek çok nadir tüket ve tam budğay olmasına dikkat et
Hocam şuan direk eczaneye gidiyorum, balık yağı + solgar vm75 hapını alsam yeterlimi

Bence yeterli. Eczacına da danış ama. Bir de kronik rahatsızlığın falan varsa söyle eczacına.
Omega 3 ise mutlaka efa al. Multivamin ihtiyacın var ama solgar vm 75 vermeyelim derse başkasını da alma. Bazen eczaneler ile ilaç firmaları anlaşıyor. Adamı yanlış yönlendiriyorlar. Ama mutlaka danış eczacına. Spor yapıyorum halsizim vs vs de. Belki imutor falan gibi başka bir şeyler daha önerir.

Beslenmeni paylaşırsan yardımcı olabilirim. Doğru beslenmezsen istediğin kadar vitamin al nafile. Vitamin ile enerjinin yerine gelmesi , sağlıklı yaşıyorsun anlamına gelmiyor. Ayrıca kendini aç hissettiğini söylüyorsun , çoğu kişide Omega 3 iştah açabiliyor.

Beslenmeni paylaşırsan yardımcı olabilirim. Doğru beslenmezsen istediğin kadar vitamin al nafile. Vitamin ile enerjinin yerine gelmesi , sağlıklı yaşıyorsun anlamına gelmiyor. Ayrıca kendini aç hissettiğini söylüyorsun , çoğu kişide Omega 3 iştah açabiliyor.
Hocam hiç bir şekilde beslenme programım vs yok.

Haydaaa. Normal beslenmeni yapmadan vitamin hapı alman hiçbir işe yaramaz. Beslenmeni ayarlayıp dediğim takviyeleri alman gerek. Bunlar asıl gıdalar değil "takviyedir".
Not: Omega 3 ve solgar vm 75'i al ama her türlü.
Fakat önce beslenmeni düzelt.

Detaylı yazmayacağım artık sayfalarca yazı var bu konuda. Ben definasyon sürecindeyim. Ortalama beslenme örneğimi vereyim. Sabah lor yerine genelde yumurta yiyorum 4 beyaz 2 tam olarak.

Not2: eti form falan ürünlerini heralde yılda 3 ya da 4 defa yerim. şans eseri listeye girmiş. :)
Kendi kullanmadığım ve yararını görmediğim hiçbir şeyi önermiyorum bu arada.

muhtemelen bilinçsiz besleniyorsun , ihtiyacının çok altında kalori alıyor olabilirsin.
Evet hocam baya bilinçsiz besleniyorum.[DOUBLEPOST=1484751949][/DOUBLEPOST]
Haydaaa. Normal beslenmeni yapmadan vitamin hapı alman hiçbir işe yaramaz. Beslenmeni ayarlayıp dediğim takviyeleri alman gerek. Bunlar asıl gıdalar değil "takviyedir".

Detaylı yazmayacağım artık sayfalarca yazı var bu konuda. Ben definasyon sürecindeyim. Ortalama beslenme örneğimi vereyim. Sabah lor yerine genelde yumurta yiyorum 4 beyaz 2 tam olarak.

Not2: eti form falan ürünlerini heralde yılda 3 ya da 4 defa yerim. şans eseri listeye girmiş. :)
Hocam teşekkürler fakat benim kilolu bir vücud um var. Zaten yukarıda attım bu diyet bana gidecek mi? Kilomu vermeliyim? Anlamadım

Listeyi nerede hazırladınız ? diyetkoliğe benziyor ama ücretsiz bir siteyse alabilir miyim adresi :)

Listeyi nerede hazırladınız ? diyetkoliğe benziyor ama ücretsiz bir siteyse alabilir miyim adresi :)
Hocam ben beslenmeme dikkat etmiyorum whey protein almalımıyım?

myfitnesspall. telefon app'si de mevcut. ücretsiz versiyonunu kullanıyorum o yetiyor bana. ücretli versiyonu da var ama.

Hocam ben beslenmeme dikkat etmiyorum whey protein almalımıyım?
beslenmene dikkat etmediğin müddetçe iyi gelişim gösteremezsin. bizler beslenmemize dikkat ettiğimiz halde protein açığını gördüğümüz için kullanıyoruz.
en azından antrenman sonrası whey protein içerek kas yıkımını engelleyebilirsin. ama dediğim gibi supplementler sihirli değnek değil, iyi çalışma ve beslenme düzeni olmadan boş.

Back
Yukarı