KENDİ HAZIRLAMIŞ OLDUĞUM BESLENME PROGRAMIM

robzobie

Üye
Arkadaşlar merhaba öncelikle şimdi bazılarınız çok abartılı hatta çoğunuz abartılı bulabilir ama tüketirken çok kolay tüketilebilicek besinler bunlar
Benim yaş 20 boy 1.90 kilom 64 yağ oranım %5 metobolizma yaşım 12 çok düşük değerlerim o yüzden ne bulursam yiyorum
Spora gidiyorum 2 gün oldu başlayalı..
iştah problemim yok çok fazla yemek yiyorum.
Adsız.png

Kilo almak için herşeyi yapıyorum doktordan da randevu aldım 2 gün sonra gidip kontrol olucam..
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
 
kardeşim öğle yemeğindeki 160 yağ nerden geliyor sorması ayıp ? ve orası 1090 kalori nasıl yapıyor sen kalori hesabını yanlış yapıyorsun ara oğgun 18 fındık 565 kalori ? kcalları hesaplıcan bılıyorsun demı 18 adet fındık 20 gram yapar oda 10 gram yağ yapar öğle yemegın 1 tabak makarna hadı 300 gram olsa 80 karb yap 350 kalori yapar bi daha hesaptan geçir .)
 
Plan gerçekten çok güzel olmuş, örnek teşkil edecek derecede. Yalnız değerler bana da tuhaf geldi, tekrar hesaplayın derim, tekrar hesapladığınızda miktarları yükseltmeniz gerekecek sanırım.
 
Bu program spor içinde olmaz kilo almak içinde vermek içinde olmaz tamamen bilinçsizce ve aşırı sağlıksız.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Back
Yukarı