Kemik gelişimi!!

Öncelikle Merhabalar. 15 yaşındayım 175cm boy ve 49 kg yum vücut geliştirmeye başlayalı 3 hafta oldu ve 4kg aldım. kemik gelişimini durdurur diyenler var. hatta kimileri kemiklerin çok zayıf ileride sorun olur falan diyor. bende merak ediyorum kemik gelişimini destekler mi yoksa durdurur mu?

spor yapmak değil spor yapmamak iyi beslenmemek kemiklerinin gelişimini kötü etkiler kemik gelişimi için ilk dikkat ediceğin şey beslenme olsun

Öncelikle Merhabalar. 15 yaşındayım 175cm boy ve 49 kg yum vücut geliştirmeye başlayalı 3 hafta oldu ve 4kg aldım. kemik gelişimini durdurur diyenler var. hatta kimileri kemiklerin çok zayıf ileride sorun olur falan diyor. bende merak ediyorum kemik gelişimini destekler mi yoksa durdurur mu?
14 yasinda basladim 15 yasindayim 1 bucuk senedir yapiyorum 63 66 kg civarundaydim 80 kg yim suan boyum 1 67 di 178 felan kemik gelisimime etkisini gormedim ama belkide oluyodur kendin deniyerek anliyacaksin..

beslenmeme daha iyi dikkat ediyorum. kilo almak icin girdim uc ay sonra 16 sina basacam. erken diyenlerde var ama bence ortalama bir yas.ama bileklerim falan ince boydan sikinti yok. yani sonucta bileklerden dertliyim

Back
Yukarı