Kekeme olanlar gelsin birde bir sevdiğim kıza nasıl açılırım ?

Beyler kekeleme sorunum vardı ilk ve orta okulda vardı ama hiç uğraşmadım geçirmek için ama lise de çalıştım ve şimdi sadece okumalar hariç takılma yok yani espri felan yapıyorum kounsuroyrum sosyalleştim sporada gidiyorum aten fitness ama bu durum okulda okumalarda çıkıyo ve takıldıgım harfler var mesela 'K' İSmim kadircan K ile başlıyor ve takılıyorum mesela ortamımda desemde mesela işe başlıcam 1 ay sonra özgüvenim var geldi yani geçirdigim için her zaman açık sözlü ve kendşime güvenim vardı her zman olacak bu güzel bişey zaten degil mi ? fitness paramı cıkarmam gerek ve yazın bos durmak istemiyrum yaş 16 17 olacak ailemden laf yemek istemiyorum :) sizce kekeleme olan varsa veya geçiren bu takıldıgım harfleri nasıl geçirecegim birde hoşlandıgım birisi var ama açılamıyorum yani açılırım kolay şimdi gider seni seviyorm derim acık sözlyüm dedigim gibi ama ortamlarımız uyusmuyor nasıl demeyin çünkü karışık telefon numarasını buldum ama konusmadıgım birisine yazsan anlamsız olur üniversiteye kadar sevgili yapmak istemedim ders konusunda şimdi cok akılma geliyor engel oluyor yani bu kıza açılmıcam ama neyse kekeleme konusunda bişeyler yazacaklar varsa gelebilir cünkü geçemeyen varsa bu sıkıntıdan yardım edeyim geçiren varsa bana bu okumalarda yardım etsin cünkü OKULDA okumaktan hariç kekeleme yok yani birtek orda var gerçi hiç okumadım okulda bilmiyorum ama olacak gibi hissediyorum.

lisede bir arkadaşım kekemelik sorunu yaşıyordu aynanın karşısında sesli sesli kitap okuya okuya çözdü bu sorunu
kitap olur dergi olur fitness olur ne okumak istersen içinden okuma geç aynanın karşısında sesli şekilde oku zamanla çözüleceğini düşünüyorum

sevgili mevzusuna pek girmek istemezdim ama muhabbetin olmayan birinin telefon numarasını bulman pek doğru değil yazsan reddedileceğin bariz belli önceliğin o insanla biraz ortam oluşturmak sonradan açılmak

Hocam zaten kekemeliği atlattım :) sadece harf telefazzu kaldı biraz bazı harfler onlara yogunlasıyorum. ben o sorunu böyle sorunu olanlara yardım olurum diye yazdım.
muhabbetim yok aynen o yüzden numaradan bişey yazmadım yazmıcamda haddime değil yani reddedilecegim den degilde kızın ortamlarımız uyusmuyor anladınmı o insanla konustum ara sıra mesela sınıfta en yakın arkadaşı var her ders gelip onu soruyor mesela konusuyoruz yani kızla ama öyle acık degil. aynen ortam olusturmadan kızla sohbete girmemem gerek saçma olur farkındayım teşşekkür cevabın için.

Back
Yukarı