Keşke..

Arkadaşlar aklıma bir oyun geldi.
Şimdi herkes aklından geçen keşkeleri yazsın.
Ben başliyim..

Keşke suyun 100 ml sinde 5 gr protein olsaydı :)

Excursion dedi:
Arkadaşlar aklıma bir oyun geldi.
Şimdi herkes aklından geçen keşkeleri yazsın.
Ben başliyim..

Keşke suyun 100 ml sinde 5 gr protein olsaydı :)
Excursion içimi okudun. Gerçeten yaz aylarında su içip protein alabilemeyi ben de istemiştim.
Al bir tane de benden;

Keşke para varken zaman, zaman varken para problemi çekemesek..

Keşke, keşke dememi hiç gerektirmeyen bir hayatım olsa...

keşke Türkiye supplementlerin anavatanı olsa avrupadaki insanlar bizden supplement almak için vergi ödese..

keşke mr olympia yı bir türk vücutcu kazansa

formula 1 de 2 tane yarışcımız olsa .Bir türk otobobil şirketi formulayı kazansa..

Keşke dış borcumuz sıfırlansa .Hatta alacağımız olsa

Keşke Türkiyede mezhep çatışmaları yaşanmasa ...

(Her türk vatandaşı bunlardan binlerce keşke yazabilir.Gerisinide başkaları yazsın.)

Keşke bu spora ara vermeseydım
Keşke okulumu bitireydımde okulumuzamasaydı
Keşke ABD ve İsrailin sozunden cıkım Atam'mıza yakışır bir ülke olsaydık.
Keşke mezhep ve ırk savaşlarımız olmadan yaşasaydık

FleXoR dedi:
Keşke spor adına daha fazlasını verebilsem

Keşke Türkiyede spor adına daha çok şey verilebilse spor denince akla futboldan başka şeylerde gelse .Devlet spor salonu veya spor klübü açacak olan insanlara çok düşük faizle uzun vadeli para verse .

Keşke bizim gençlerimiz yabancılara özenmese başları bize özense ..

Keşke devlet hastenelerinde insana insanca muamele yapılabilse bi doktora 200 hasta düşmese ...

veyron dedi:
FleXoR dedi:

Keşke Türkiyede spor adına daha çok şey verilebilse spor denince akla futboldan başka şeylerde gelse .Devlet spor salonu veya spor klübü açacak olan insanlara çok düşük faizle uzun vadeli para verse .

Keşke devlet hastenelerinde insana insanca muamele yapılabilse bi doktora 200 hasta düşmese ...

***Hakikaten, bu önemli; eğlence sektörü ve hizmet sektörü'ndeki dükkanlar ve benzeri yerler, kaliteli-özenli oluyor da...
hastanelerin durumu rezalet... özellikle, devlet hastaneleri, hatta bazı yerlerin özel hastanesi bile...
*keşke, bazı insanların-çoğu insanın, "kafa yapısı" değişse de, bu durumlar da değişse(ki değişir-değişebilir).

*ayrıca, Türkiye'de çok insan var; çok çocuk var, bence;
Keşke, Türkiye'nin nüfusu 70 milyon byerine, 35 milyon olsaydı.... :!: bak, o zaman, ne ÖSS, ne kap-kaç, ne düşük maaşlar, ne kuyruk-sıra-trafik vb. olurdu, Türkiye o zaman hakikaten cennet olurdu...
mesela, keşke, istanbul 12 milyon değil, 5 milyon olsaydı... :!: bir düşünün, ne güzel olurdu...

*bence, artık, 1 çocuktan fazla yapılmamalı hatta bazıları hiç yapmamalı...
Keşke, sürüylen, 3, 4+ fazla çocuk yapılmasaydı veya yapılmasa... :!:

saygılar... ;)

gorgeouskykhan dedi:
veyron dedi:
FleXoR dedi:

***Hakikaten, bu önemli; eğlence sektörü ve hizmet sektörü'ndeki dükkanlar ve benzeri yerler, kaliteli-özenli oluyor da...
hastanelerin durumu rezalet... özellikle, devlet hastaneleri, hatta bazı yerlerin özel hastanesi bile...
*keşke, bazı insanların-çoğu insanın, "kafa yapısı" değişse de, bu durumlar da değişse(ki değişir-değişebilir).

Keşke, Türkiye'nin nüfusu 70 milyon byerine, 35 milyon olsaydı.... :!: bak, o zaman, ne ÖSS, ne kap-kaç, ne düşük maaşlar, ne kuyruk-sıra-trafik vb. olurdu, Türkiye o zaman hakikaten cennet olurdu...
mesela, keşke, istanbul 12 milyon değil, 5 milyon olsaydı... :!: bir düşünün, ne güzel olurdu...

saygılar... ;)

Evet bak buna katılıyorum, Çin'de mi nerede bilemiyorum çocuk konusunda kısıtlama vardı yanılmıyorsam. Yani 2 den fazla çocuk yapamıyordun..

Çocuk sayısı meselesi çetrefilli ve etnik konulara girer. Zülfiyare dokunmadan hakkında kelam etmek kolay değil.

Keşke dünyaya 40-50 sene evvel gelseydim bir tarlam bir atım iki üç öküzüm olsaydı, adrenalin nedir bilmeseydim tanımasaydım. Standart bir karı alıp 3 tane bebe yapıp köy kahvesinde okey tavla atsaydım, buğday mısır ekip hasat mevsimini beklemenin tadını yaşasaydım, toprak bir evde yaşasaydım, hayal kurmak ne güzel.

keske okuldaki en yakın arkadasım erhanın dizinin dibinden ayılmayırp.çok ders calısıp.ben onunla birlikte hava harp okuluna

girebilseydim

ama okul bizim için kız kavga ve sigaradan ibaretti.ah ah :cry:

gorgeouskykhan dedi:
veyron dedi:
FleXoR dedi:

saygılar... ;)

dostum bende bazen diyorum cok cocuk var cok insan var bu türkiyede.annem bana bi kızıyor :D . :lol: 'ALLAHIN yarattıgı

kula sen ne karısıyorsun fırat diye'

ben simdi diyecem haklısın 1 cocuk,hatta en fazla 2 çocuk.2cocugada vergi koycaksın

ben dostuma katılıyorum

devletin vatandasa 3 ödevi vardır
ADALET:paran yoksa adalet yok
SAGLIK:paran yoksa saglık yok
EGİTİM:paran yoksa egitim yok

zaten dolaylı vergiler %65 olmus.bakın %55 den 65 olmus.bu ne demek biliyormusunuz.türkiye ......... görecek (noktalı yeri tamamlayınız)

Keşke spor akademisine biraz daa hazırlanıp saliselerle kaçırıp 2 yıllığa gitceğime oraya gitseydim,
keşke günde 1 saat ders çalışıp dersaneden hergün kaçmayıp 4 yıllık kazansaydım
keşke salon kapandığında en azından ewde şınav çekip bu kadar kilo kaybetmeseydim
keşke sigaraya hiiiç başlamasaydım
keşke.....
keşke.....
keşkeler bitmaz....

keşke bu okulu bitirebilsem

(bu sene kaldım)

keşke askere gidp gelsem

(önce okulu bitirmem lazım tabi)

keşke işin başına geçebilcem

(önce askerden gelmem lazımmış)

keşke evlenebilsem

(işsiz güçsüz adama kızmı varır)