Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meraba arkadaşlar benim yaşım 17 meslek lisesinde okuyorum çok kötü bir okul arkadaşlık vs. kavgalı bir ortam zaten kaça kaça 1 sene kaldım lise 3 olmam gerekirken lise 2 yim önceden olmayan bi şüphe başladı bende ve sınıfta gerçekten canımı sıkan biri var kavga öncesi heyecanlanıyorum kalbim küt küt atıyor sanki dövemiyecek gibi hissediyorum ama kavga başlasa eminim dövebilirim boyu benden kısa ama kilolu biri çok dediğim gibi önceden olmayan bi cesaretsizlik başladı bende bunu nasıl yenebilirim yardım bekliyorum sizden
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:33 ----------
Daha önce bende derdimi anlatmıştım.Karşıdaki kişi çok rahat devirebilceğin biri olsa dahi vücudunu ayrı bi his kaplıyo .Vücudun daha hızlı çalışıyo içinde fırtınalar kopuyo resmen.Her ne kadar sakin olucam desende bedenin söz dinlemiyo tüm bunları yapan vücuda pompalanan adrenalin.
Şimdi kavga önerisi vermiş gibi olmıyim kavga en son çaredir ama şunda hepimiz hemfikiriz ki bazı zamanlar varki kavga etmek kaçınılmaz bi durum.Böyle bi durumda eğer karşıdaki dövüş sporlarıyla uğraşmıyosa derin bi nefes al ve rahatla çünkü muhtemelen oda senle aynı durumdadır.Kendi vücudunu senden başkası bilemez onu rahatlatmanın yolunuda sadece sen bilirsin bende işe yarayan sende yaramaz
Bu arada sheitan o nasıl bi rahatlatma şekli en kötü ihtimal ölürsün
abi bunun çözümü yürekli olmak korksanda dalmak böyle böyle kavga ede ede aslan parçası oluyosun bende boksta aynı şeyi yaşadım ama ben dışarda değil boksta yaşadım dışarısıda aynı hiçbir fark yok gerçi
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;
Forum Kuralları Madde-24'e aykırı başlık!
Alıntı: 24-Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız