Kasmı Yagmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cup
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cup

Üye
188 boyunda 85 kıloyuö normal gelsede yaglıyım meme göbek bel var asırı fazlalıktan sarkmıyolar ama varlar ve cırkınler , sızce Yagmı yakmaya yogunlasmalıyım( uzun koşular yuruyusler yüzme ) yoksa kasa zorlayıp sekıl almayamı ? Ikısı bır arada yapmayı düşünüyorum lakın ınternette 2 sınden bırını seçın dıyor , bürde yağ yk etmeyen yönelik bır yeme programı verebılırmısınız ?

karbohidratı tamamen kes protein kilo başına 5 grama çıkar kg başına 1 gram yağ al
2 ayda göt göbek meme bölgesinde yağları yakarsın sağlığı siktir et ama göt göbek meme bölgeleri çok önemli
mesela mehmetin götü büyükse sıkıntılı bir durumdur kimse mehmedin götünün büyük olmasını istemez ama büyükse büyüktür olayın ciddiyetinin farkında mısın ?

karbohidratı tamamen kes protein kilo başına 5 grama çıkar kg başına 1 gram yağ al
2 ayda göt göbek meme bölgesinde yağları yakarsın sağlığı siktir et ama göt göbek meme bölgeleri çok önemli
mesela mehmetin götü büyükse sıkıntılı bir durumdur kimse mehmedin götünün büyük olmasını istemez ama büyükse büyüktür olayın ciddiyetinin farkında mısın ?
Senin olaya karsi bu yaklasiminla benim hanimlara karsi olan yaklasimim ayni orantida :D

dostum dusuk agirliktan kastim su normalde bir agirligi en fazla 8 veya 10 kez kaldirabilmen gerekir bu sayiyi 15 yapabilmen icinde agirligi biraz dusurmen gerekir dusuk agirliktan kastim bu

Buyur bunu izle kardesim.Yag yakmak icin sabah ac karna yuru arada kos, yagsiz beslen, aldigin kaloriye dikkat et.Yuksek agirliklar ile cok tekrar yap, bu yag yakiminda yardimci olacaktir.Bu videoyu izle.
Aynı Anda Hem Yağ Yakmak Hem Kas Geliştirmek Mümkün Mü? | Vücut Geliştirme TV[DOUBLEPOST=1407096337][/DOUBLEPOST]
dostum dusuk agirliktan kastim su normalde bir agirligi en fazla 8 veya 10 kez kaldirabilmen gerekir bu sayiyi 15 yapabilmen icinde agirligi biraz dusurmen gerekir dusuk agirliktan kastim bu
Hayir kardesim.Beni sakin yanlis anlama kibar bir sekilde anlatmaya calisiyorum.Bak ysgmak icin kaslari uyarman lazim ve mumkun oldugunca yuksek agirlik ile calisman gerekiyor ilk denemende yapamayabilirsin ama surekli deneyeceksin.Arnold'da diyor, "220 kusur kgyi on demede kaldiramadim, onbirincide kaldirdim" diyor.Yani 20, 25 tekrarla kadar cikabilir.Yag yakimi icin.

Son düzenleme:
Kardiyodan once agirlik kaldirip , glikojen(sanirim, seker iste) depolarini bisaltip sonradan kardiyo yapilmasi daha fazla yag yaktirirmis ustelik kas icin gerekli enerji bosa gitmezmis boyle okudum sizce ne kadar dogru

Back
Yukarı