Kaslara darbe gelince endişelenmek(İçerde ayrıntılı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan By_MaLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar sizinde varmı bilmiyorum ama ben sürekli kaslarımı sıkıyorum elliyorum hele göğüs kaslarımı hep sıkıyorum bakıyom nası iyimi dakikla başı yada mesela pc de otururken sıkıyorum hep bunun bir zararı olurmu ? Ha birde arada sırada arkadaşlar şakalaşıyoz koluma vuruyorlar ben içimden ay kaslarım gitti yarısı gitti falan diye endişleniyorum darbe kas kaybına yol açarmı ? rahatlatın beni lütfen yaşım 13 :D

bench_O

Kaslarınızı arada sıkıp gevşetmek iyidir. Geliştirmez ama boş durmasından iyidir, tabii ki fazla abartmadan. :) Darbe ise şiddete bağlı, kaslarınız erimez ama antreman yapamazsanız acıdan dolayı bu da iyi olmaz.

Yani 5 Dakika da Bir Sıkmana Gerek Yok Demek İstedi :D

:D sağolunda ''kasları sıkıp gevşetmenin iyi olduğunu ilk defa bu başlıkta duydum yalnız'' Derken ? acıklarmısınız ? :s dumbelllls

vurulan kasa göre cevap verebilirim eger karın kaslarına büyük darbede büyük sorunlara yol acabilir ve iyileşmesi gercekten uzun zaman alır omuza vurmada bişey olmaz ama nerene vurursan vur hücre ölümlerine yol acıyor bunun da fazlası o bölgeye zarar verir

bise olmaz kardes.ben 4senedir taekwando yapıyorum hocam milli antrenor.idmanlarımızda birbirimizin karnına tekme atıyoruz yumruk vs.ilk baslarda acırken bi sure sonra tepkisizlesiyor.bana gore bu iyi bise acı hissetmemek.

Bide olaya su yonden bak.sen o kasları ceyizine saklamak icinmi yapıyosun:D

Ben Darbe Alınca Mutlu Oluyorum :P Heyt Sert Çocukmuşum Beaa Diyorum :D

Kendinize vurdurtmayın yaşları gereği komik düşünülen şeyler size komik gelmiyorsa buna izin vermeyin.

Kickbox yaptığım zamanlar antrenörüm hep karnıma sert şekilde vururdu acıya alıştırmak için,hiç öyle kas kaybı falan olmadı baklavalar hala yerinde =)

Hiç bir alakası yok. Kumdan kale değil bu kasa vurunca eriyip gitsin.

Aynen öyle karın kaslarına yumruk atıcaklar baklavalar gidicek olsaydı çok gülerdim..

Çok değil yahu 1 ay olmuş şunun şurasında :)

ya banada okulda arkadaslar surekli koluma vuruyor şaka amaçlı bazilari acıyor gunde en az 20 30 sert yumruk yiyorum omzuma ve endiseleniyorum erirmi sizce erirse tekrar gelisirmi kuculme olmaz demi

Back
Yukarı