Kasların gelişimi

Yaş 17
Boy 174
Kilo 69-70

2 Ay önceki biceps: 28'di şuan 31 olmuş. 2 hafta özel nedenelrden dolayı ara vermek zorunda kalmıştım bu sefer bırakmadan devam edeceğim. Evde kendim çalışıyorum 6 kg dummbell ile. Sizce nasıl gelişimi?

Üniversite sınavı benimde var dershane+okul+spor hepsini bir arada yapmayı planlıyorum bence yapılmayacak bir şey değil.

Bndede durum ayni ama spor algimi arttirip mutlu yapip rahatlamami sagliyor haftanin 4 gunu bos oldugum 45dk 1 saat spora ayiriyorm gunluk calismamida yapiyorm kafayi dagitmak adina tv seyredip pc ye oturup veya disarda bos bos gezmekden cok daha iyi hem saglam kafa saglam vucutda bulunur ;)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tecrübeli biri olarak söyleyeyim sakın sınavı boşlamayın hatta vaktinizin çok büyük kısmını bunun için harcayın antrenmana gelince ben şu an sizin yerinizde olsam haftada 1 veya 2 gün full-body(tüm vücut) antrenmanımı yapardım kafam rahat olurdu.

Tecrübeli biri olarak söyleyeyim sakın sınavı boşlamayın hatta vaktinizin çok büyük kısmını bunun için harcayın antrenmana gelince ben şu an sizin yerinizde olsam haftada 1 veya 2 gün full-body(tüm vücut) antrenmanımı yapardım kafam rahat olurdu.
Abi tum gunden kastin denir mesela ben suan 4x9 calisiyorum tum gunde kac set yapmaliyim?[DOUBLEPOST=1408128018][/DOUBLEPOST]Arkadaslar haklisiniz salon elbette daha iyi ama hedeflerim yuksek okul donemi pek bi zamanim olmuyor

Back
Yukarı