Azim konusunda sorun yok yeter ki düzelsinaynı sorun bendede var spor salonundaki hocama sordum ve zamanla geçer dedi ama bu kısa bir zaman içinde değil dedi
6 ay oldu ama fitness yapıyorumAzim konusunda sorun yok yeter ki düzelsinNe kadardır yapıyorsun bodybuilding ?
Şu an maalesef kendi programıma göre değil salonun programına göre gittiğim için program dışına çıkamıyorum. Peki sixpackler ile ilgili bilgi alabilme şansım var mı sizden ? Bilginiz var mı ?göğüs kasındaki sorun dambell bench press ile düzelir barbell ile çalışmak yerine dambell kullanmalısın
Resimde görebiliyor musunuz bilmiyorum ama bir tarafta üç tane varken diğer tarafta ikisi bir araya gelmiş gibi. Göğüsten mi kaynaklı yoksa genetik midir düzelebilir mi ?ama bunu hocana izah etmelisin onu dambell yazsın. sixpack iile ilgili mesela ne hakkında bilgi istiyorsun ?
Bugün aynı şeyi söylediler ama ben sporla birlikte kilo almak istiyorumKilo al sonra vücut yap
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam acele etme spora tam gaz devam ilerleyen zamanda kilo alırsın takıntı haline getirmwBugün aynı şeyi söylediler ama ben sporla birlikte kilo almak istiyorum
aynen sporla aldığın kilo sağlıklı olacaktır kas olarak almaya çalış birazda yağdan zarar gelmezBugün aynı şeyi söylediler ama ben sporla birlikte kilo almak istiyorum