Kaslarımda 1 haftada çok küçülme oldu :S

1 haftadır düzenli uyuyamıyorum ve çok can sıkıntısı yaaşadım hergün düzenli olarak proteinimi felan içiyordum ama anlamadım kaslarım çok derecede küçüldü yada öyle gözüküyor çok morelimi bozdu bu olay ya :S

vucudun su atmıs yag yakmıs ustune bırde kas yakmıssan olabılır ancak overtranıng öle hemen olacak bırsey degıl yanı dandık beslenme dandık dınlenme ve cok cok antrenman lazım.

vucudun su atmıs yag yakmıs ustune bırde kas yakmıssan olabılır ancak overtranıng öle hemen olacak bırsey degıl yanı dandık beslenme dandık dınlenme ve cok cok antrenman lazım.

1 hafta içinde 3 kilo vermişim beslenmem gerçektende iyiydi ama protein tozu + bcaa dışında hergün yumurta süt ü eksik etmiyorum +makarna.

arkadasım 3 kg az bır kg degıl tabıkıde cok yagın varmı bılmıyorum ama yag ornaın normalse 3 kg vermen demek 1 beden ıncelmen demektır genel olarak. kollaırndakı yag gıtmıstır korkma yanı kas kaybı o kadar kolay bırsey degıl .

arkadasım 3 kg az bır kg degıl tabıkıde cok yagın varmı bılmıyorum ama yag ornaın normalse 3 kg vermen demek 1 beden ıncelmen demektır genel olarak. kollaırndakı yag gıtmıstır korkma yanı kas kaybı o kadar kolay bırsey degıl .

anladım çok teşekkür ederim evet yağ oranım biraz fazlaydı.Boyum 1.75 kilom 70 oldu şimdi.L carnitin kullanıyorum oda etki olabilir belki.Haklısın.

Back
Yukarı