Kasları Dinlendirmek

Merhabalar..

Arkadaşlar başlayalı 1 hafta oldu 2günde 1 gidiyorum salona. Gittiğim gün hiçbir ağrı yok ertesi gün tatlı bir ağrı oluyor kaslarımda ve bir sonraki gün (idman günü) hala tam geçmemiş oluyor ağrılar. Performansımı azda olsa düşürdüğünü hissediyorum.

Bunun nedenini nasıl daha verimli dinlenebilceğimi bilen varmı ? Dinlenme gününü uzatmalımıyım ?

henüz yeni başlamışsın devam et bu şekilde zamanla daha az ağrıycak onlar başlarda bende de olmuştu hatta kollarımı kıpırdatamayacak düzeylere ulaşıyordu şimdi ertesi sabah hissetmiyorum bile, salondaki hocaların sana söyleyecektir programında bölünme yapman gereken zamanı

Sadece göğüs ve kasık bölgem cok ağrıyor. Birde Mesela geçen gün 40 mekik çektim sehpada diğer idmanda 33te kaldım 40 çıkmadı. Bu normal mi ?

Ben de ilk basladigimda öyle bi ağri çekmistimki nerdeyse dokrora gidecektim ama sonra geçti araştirmama göre spordan sonra kaslarin birgun dinlenmesi lazimmis yani birgun spor birgun dinlenme en fazla iki gun spir birgun dinlenme

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dusla musla ugrasamam kesin cozum istiyorum diyorsan glutamin alabilirsin. Zararli bir madde deildir. Ameliyat sonrasi hastalar iyilessin die de veriliyor, o derece iyi bir seydir. Amino asitler bölümünden bakabilirsin.

benim de ilk zamanlar normal ağırlıkta bile ağrı yapardı günlerce ama sonra daha alışıyorsun ağrıya
ama ne kadar zaman geçerse geçsin çalıştığın ağırlığı arttırırsan sonraki günler ağrı olur dediğin gibi tatlı ağrı ;)

Bugünde bacağımın arka tarafı ağrımaya basladı yürümekte zorlanıyorum. Sizce bacağa cokmu yüklendim yoksa buda normalmi ?

İlk değil be kardeşim 7 yıl futbol oynadım 6 ay önce bıraktım. Vgye baslayalı 1 hafta oldu Leg Curl 60 kilo başladım ondan heralde. Yaparkende hiç zorlanmadım ama sonradan cıkıyor acısı :D

Arkadaşlar vücut geliştirmeye başlayalı 1 ay oldu. Protein tozu ve aminoasite başlayacam. Protein tozunda whey protein complex te karar kıldım. Aminoasit olarak tavsiyemiz var mı. Spora başlamamdaki amaç kilo alımı ve git bir vücut. Saygılar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar vücut geliştirmeye başlayalı 1 ay oldu. Protein tozu ve aminoasite başlayacam. Protein tozunda whey protein complex te karar kıldım. Aminoasit olarak tavsiyemiz var mı. Spora başlamamdaki amaç kilo alımı ve git bir vücut. Saygılar

dostum bunun yeri burası değil. konu başlığı takip etmelisin.

Bsn syntra6 protein tozunu tavsiye ederim, dunya markasidir. Hem kilo aldirir hem kas yapar

Back
Yukarı