kasları belirginleştirme

arkadaşlar ben 2 yıllık sporcuyum gecenlerde üc ay ara verdim ve karın bölgem yağlandı boyum 1.75 kilom 68 ne kadar diyet yapsamda karın ve alt karında en ufak bir incelme olmuyo antrenman programım şöyle
pazartesi:6 km yürüyüş / boks
salı:kıck boks / body
çarşamba: 6 km yürüyüş / boks
perşembe :kıck boks/body
cuma:boks
cumartesi: kıckboks/body
pazar: dinlenme (enerjim yerindeyse bisiklet )

yeme içmeme çok dikkat ediyorum terleme için bel bandı kullanıyorum ve l carnitn kullanıyorum mekik ve alt karın çalışmaşarını fazlasıyla yapıyorum ve zaten sıkdığım zaman yağın altında kaslar elime geliyo ben ne kadar kilo versemde bi değişiklik yok daha fazla cardiyo demeyin vücüdum şuanlık kaldırmaz ve vaktim yok yardımlarınızı bekliyorum

düzenli beslenme cardıo ve antrenmanlar uzun zaman alıyor ama bunlara dikkat edersen yag yakımını saglarsın karın bölgesi en cabuk yag baglayan ve en zor en son giden bölgedir ciddi sabır emek ister

Aynı sorun bendede var p90x antrenman sistemini uyguluyorum aynı zamanda kardiyo egzersizi yapıyorum hııt şeklinde. Tabi bu benim daha yeni programım daha 2 haftadır. fakat ilk haftadan biraz sonuş aldım sanırım. Tabi çare yok Eriyene kadar çalışacağız

p90x programı sonuçlarını bizimle paylaşırmısın. Bende p90x'e başlayacağım. İnşallah istediğin vücuda ulaşırsın.

Back
Yukarı