Kaslanmak için illa tavuk göğüsü ve dana eti mi ?

Evet soru basit kaslanmak için illa bunlara mı bağlı kalmak gerekir yoksa ciğeri, taşlığı, yüreği, dalağı; bunları yiyerek de kaslanılabilir mi? Çünkü bunların protein değerlerine baktığımda gayet iyi sayılır.
 
Et kadar kaliteli protein içerdiğini düşünmüyorum ayrıca tavuk gibi çok tüketirsen kötü kolesterolün patlama yapat, kalp ve damar sorunları ortaya çıkar.
 
Et kadar kaliteli protein içerdiğini düşünmüyorum ayrıca tavuk gibi çok tüketirsen kötü kolesterolün patlama yapat, kalp ve damar sorunları ortaya çıkar.
Tabiki doğrudur ama arada bir yemekte bir sakınca yoktur heralde.
 
Yapılış şekilleri de önemli bir unsurdur. Örneğin çok fazla yağda yaparsan bu yararlı olmaz zararlı olur. Ayırca sadece tavuk ve et olarak düşünme proteinleri. Beyaz et seçeneğin de var. Bir de bitkisel proteinlere de yönelebilirsin. Bitkisel proteinlerde kalitelidir.
 
Tavukla sakatat bir tutulmalidir.Tavugun gogsu hem yuksek miktarda protein icerir hemde az yag icerir.Sakatat tuket ama bir tavuk yada kirmizi et kadar cok tuketme
 
Yapılış şekilleri de önemli bir unsurdur. Örneğin çok fazla yağda yaparsan bu yararlı olmaz zararlı olur. Ayırca sadece tavuk ve et olarak düşünme proteinleri. Beyaz et seçeneğin de var. Bir de bitkisel proteinlere de yönelebilirsin. Bitkisel proteinlerde kalitelidir.
Teşekkürler. Onları da haşlama, az yağ da pişiriyorum ya da annem öyle pişiriyor.
Tavukla sakatat bir tutulmalidir.Tavugun gogsu hem yuksek miktarda protein icerir hemde az yag icerir.Sakatat tuket ama bir tavuk yada kirmizi et kadar cok tuketme
Tabiki de dediğiiniz tavuk kadar çok tüketmiyorum ama zaman zaman tüketmekten de kaçınmıyorum.
 
Back
Yukarı