Kaslı Dede

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sthammer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaki abi (gerçi bende küçüktür büyük ihtimal) benim dikkatimi daha çok çekti :D. dedeninde vücudu çok ilginç kastan çok dersinin sağlıklı görüntüsü enteresan. başını mozaikklesen 7-8 aylık 15-16 yaşında bir bodyci derim.

arkadaki abi (gerçi bende küçüktür büyük ihtimal) benim dikkatimi daha çok çekti :D. dedeninde vücudu çok ilginç kastan çok dersinin sağlıklı görüntüsü enteresan. başını mozaikklesen 7-8 aylık 15-16 yaşında bir bodyci derim.

koşu bandındaki adam daha yeni dikkatimi çekti :lol: muhtemelen arap ülkesi, arapça bir şeyler yazıyor, aynen kafayı kes 15 yaşındaki çocuğun kafayı koy farkı anlamaz kimse :D adamda iman gücü var demek ki

söylediğinizden sonra tekrar izledim derisi dediğiniz gibi çok genç.ayrıca yaşlanınca sarkar diyen arkadaşlara cevap niteliğinde bir video

Back
Yukarı