Kas yapıp yağlanmamak

2 ay dır bb ile uğraşıyorum daha doğrusu 1.5 ay boyum 1.80 kilom 78 79 ama görünüşte bi göbeğim var hafif arka yanlarda yağlanma falan çünkü bu bi buçuk ayda 85 lerden bu kiloya düştüm omux kol göğüs iyi durumda yoğun çalıştım faydasını gördüm iki haftadır protein tozu almaya başladım fakat yeme konusunda sorularım var arkadaşlar şimdi ben tam düzenli olmasada beslenmeyi yapıyorum proteini bol bi kahvaltı ant. Dan sonrada tavuk göğüsü makarna vs. Yiyorum fakat söylenildiği gibi çok öğün yemiyorum çünkü ant dan geliyorum yemek yiyorum bi öğün onda sonra yediğim öğünlerde şiştiğimi göbek çıktıgını hissediyorum ve yemiyorum yani diyet değilde saat 18.00dan sonra yemeği kesiyorum psikolojik mi artık neyse şimdi daha çok amatörüm yorumlarınızı bekliyorum sormak istediğim şey hem bu sporu yapıp hem yemek yiyip aynı anda nasıl yağlarımdan kurtulucam yani heryediğim göbeğime vuruyormuş gibi hissediyorum buyuzden yemeği kesiyorum veya erteliyorum sürekli bişeyler önerip yardımcı olabilirseniz sevinirim umarım derdimi anlatabilmişimdir

Merhaba
Aynı bende senin durumundayim göbek ve bel cevremde yağlanma var bunu sorun ediyormuyum evet ediyorum ama yemekten kisiyormuyum hayır. Bende bu spor da yeniyim ama amacın vücut yapmak ise yemek zorundasın malesef. Önünde iki seçeneğin var temiz vücut için. 1.si ya kas yapmayı tam olarak kafana takmadan diyet ve güzel bir programla sadece yağ yakma endeksli olup yağlarını eritip sonra kas inşasına yogunlasmalisin 2.si ise 2 ay olmuş başlayalı ilk dediğim seçeneği muhtemelen istemeyeceksin güzelce sporunu yapıp yemeğini de bir güzel yiyeceksin ve iyi bir kas inşası yaptıktan sonra definasyon a girip aldığın fazla yağları vereceksin ki benim de ilerlediğim suan ki yol bu. Karar senin bunlar tamamen kişisel dusuncelerimdir çok bilgi sahibi değilim yanlışım var ise arkadaşlar beni düzeltebilir ve bana da yardımcı olabilirler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 48 kilo verdim kardeşim , malesef anoreksiya hastası oldum , yemek yemiyordum hiç . Şuan bile yemek yerken karnımın şiştiğini hissediyorum ama eskisi kadar takmıyorum , çünkü yemek zorundayım . Şimdi senin önünde 2 seçenek var ya yağ yakacaksın ya kilo alıp kas kütlesi ekleyeceksin hangisini seçersen seç beslenmene dikkat etmek zorundasın . Böyle devam edersen kilo kaybedersin daha da kötüsü hep kas'tan gidecek . Hedef belirle o yönde ilerle kardeşim , hedefin kilo verip kas kütlesini arttırmak ise o zaman diyet yaparsın protein ve yağ miktarını yüksek tutup geri kalan kalorileri karbonhidrat ile doldurursun . Ve şunu da belirteyim kardeşim kilo verip aynı anda kas yapmak çok zor bir şey , senin yerinde olsam bu kış kas kütlemi arttırmaya bakarım sonra definasyonu düşünürsün .

bence de kış ayında yaza göre yağ yakmak daha zor olur ve 100 kg filan da değilsin yani vücuduna öncelikle kas hacmi lazım . gidip yağ yaksan kendini öldürene kadar kardiyo yapsan da sağlam kas kütlen olmadıkça estetik bir görüntü elde edemezsin. 60 kg ye düşsen kuru kemik gibi kalırsın yinede istediğin görüntüyü estetiği elde edemezsin o yüzden yoğunlaşman gereken ilk şey kas kütlen olmalı. 3 ay bulk 1 ay definasyon 3 ay bulk tekrardan bu şekilde devam edeceğim bende. senin gibi başladım bende 77 kgye kadar düştüm ama ne kol kaldı ne göğüs ne omuz bulka geçince yavaş yavaş kas kütlesi arttıkça doğru yolda olduğunu anlıyor insan. vücut ölçülerini paylaşırsan daha iyi olur yada güncel bir fotoğraf.

2 ay dır bb ile uğraşıyorum daha doğrusu 1.5 ay boyum 1.80 kilom 78 79 ama görünüşte bi göbeğim var hafif arka yanlarda yağlanma falan çünkü bu bi buçuk ayda 85 lerden bu kiloya düştüm omux kol göğüs iyi durumda yoğun çalıştım faydasını gördüm iki haftadır protein tozu almaya başladım fakat yeme konusunda sorularım var arkadaşlar şimdi ben tam düzenli olmasada beslenmeyi yapıyorum proteini bol bi kahvaltı ant. Dan sonrada tavuk göğüsü makarna vs. Yiyorum fakat söylenildiği gibi çok öğün yemiyorum çünkü ant dan geliyorum yemek yiyorum bi öğün onda sonra yediğim öğünlerde şiştiğimi göbek çıktıgını hissediyorum ve yemiyorum yani diyet değilde saat 18.00dan sonra yemeği kesiyorum psikolojik mi artık neyse şimdi daha çok amatörüm yorumlarınızı bekliyorum sormak istediğim şey hem bu sporu yapıp hem yemek yiyip aynı anda nasıl yağlarımdan kurtulucam yani heryediğim göbeğime vuruyormuş gibi hissediyorum buyuzden yemeği kesiyorum veya erteliyorum sürekli bişeyler önerip yardımcı olabilirseniz sevinirim umarım derdimi anlatabilmişimdir
twist yap

Back
Yukarı