Kas Yanmalarına Ne Yapmalıyım ?

Merhabalar . Ben 6-7 Aydır boks yapıyordum fakat son 1 haftadır boksu bırakıp vucut geliştirmeye gidiyorum . antrenman sonralarında çok aşırı derecede kaslarımda yanma oluyor ve internet sitelerinde amino asitlerin bu yanmalara ağrılara çok büyük etkisi olduğu yazıyor sizce kullanmalımıyım ? ayrıyettende BSN syntha 6 protein tozu kullanıyorum antrenman öncesi ve sonrası . boks antrenmanları yaparkende muschlatech phase8 kullanıyordum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Altyapı var diye VG antrenmanlarina ağır giriyorsun dur aşırı yanma bu yüzdendir. Supplement lerinde bi sorun yok. Doğru kullanıyorsun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altyapı var diye VG antrenmanlarina ağır giriyorsun dur aşırı yanma bu yüzdendir. Supplement lerinde bi sorun yok. Doğru kullanıyorsun.

Yorumunda haklı olabilirsin biraz ağırlıkları azaltıcam bugünden sonra , peki amino asitler hakkında bilginiz varmı bana yararı olabilirmi ? Kas erimesinden korkuyorum kullanmak istiyorum oyuzden , bi çok çeşit amino var ne düşünürsünüz ?

Amino asitle kas yanmasi ne alaka anlamadim. Zaten whey kullaniyorsun bunun yaninda belki bcaa kullanabilirsin ama cok da gerekli degil.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amino asitle kas yanmasi ne alaka anlamadim. Zaten whey kullaniyorsun bunun yaninda belki bcaa kullanabilirsin ama cok da gerekli degil.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bi makalede profesyonel sporcularda amino asit kullanımında çok büyük derecede kas yanmalarının azaldığının gözlemlendiğinden bahsedilmişti , sanırım bcaa aminosuydu .

O konu herkesin konusu ama öğrendiğim bişey varsa oda kesinlikle Beslenmeye dikkat etmek. Ben bcaa kullanıyorum tavsiye ederim.

O konu herkesin konusu ama öğrendiğim bişey varsa oda kesinlikle Beslenmeye dikkat etmek. Ben bcaa kullanıyorum tavsiye ederim.

Piyasada çok marka var hangi marka önerirsiniz ?

İlk iki haftayı atlat gerisi kolay. Ne gerek var suplemente falan.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı