kas kaybetmeden yağ yakmak önerileriniz?

arkadaşlar şuan boyum 1.75 kilo 80. Kol: 39.5cm ama karında ve göğüste yağlanma oldu. Eskiden kardiyo yapmıyordum bugün kardiyoya başladım beli süre kardiyo yapıp yağları vermek istiyorum. Ama kas kütlemdende kaybetmek istemiyorum. Spordan önce ve sonra yağsız pirinç pilavı tavuk felan yiyorumda sizin ne gibi önerileriniz olur?

merhaba kardeşim. beslenmeni düzenli yapmalısın . yapıyorum diyorsan antrenmanını ayarlamalısın . kardiyonu yap ağırlık calısmanıda ayarla arkadasın dediigi gibi süper set olabilir ancak sadece bununla sınırlı değil tabiki. antrenmanını bitirdikten sonra karbonhidrat yüklemesi pilav vs örnegin yapabilirsin ama yağ yakmak istiyorsan daha sonrası öğünler icin karbonhidrattan kesmelisin biraz. protein yiyebilirsin .

merhaba kardeşim. beslenmeni düzenli yapmalısın . yapıyorum diyorsan antrenmanını ayarlamalısın . kardiyonu yap ağırlık calısmanıda ayarla arkadasın dediigi gibi süper set olabilir ancak sadece bununla sınırlı değil tabiki. antrenmanını bitirdikten sonra karbonhidrat yüklemesi pilav vs örnegin yapabilirsin ama yağ yakmak istiyorsan daha sonrası öğünler icin karbonhidrattan kesmelisin biraz. protein yiyebilirsin .
Hoca sadece koşü yaptiriyor ağirlik calisma diyor bayağı küçüldüm gibi :s

Antrenmandan önce ve sonra ne yediğin değil günlük toplam kalori alımın önemli. Bir de ağırlık çalışman lazım tabi.

Back
Yukarı