Kas kaybı

Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık düzenli olarak 3 aydır spor yapıyorum. Daha önceden de yapıyordum. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ve iyi antreman yaptığımı düşünüyorum. Ağırlık antremanlarımı 1 saati geçmeyecek şekilde yapıyorum. Her antremandan sonra karın egzersizleri yapıyorum 20-30 dakika arası bisiklet yada koşu yapıyorum. Git gide kas yaptığımı düşünüyorum aynada görüyorum fakat ölçümlerde sürekli kas kaybettiğim ve yağlandığım gözüküyor. Gerçekten bu konuda bilgili biri var mı sorularım olacak??

Haftanın 4 günü antreman pazartesi göğüs-ön kol salı off çarşamba omuz-arka kol perşembe off cuma göğüs-ön kol cumartesi sırt-bacak pazar off beslenme sabah 3 adet yumarta 1 tam 2 beyaz 40-50 gram yulaf peynir zeytin 4-5 adet 1 dilim ekmek domates-salatalık ara öğün yarım muz öğlen pirinç-bulgur veya kepekli makarna ile birlikte ton balığı spora gitmeden 1 buçuk saat önce 40-50 gram yulaf ve yarım muz spordan önce lcarnitin alıyorum ve assault içiyorum spordan sonra protein tozu yarım saat yada 1 saat sonra 150 gram somon yada tavuk göğüs beslenmem bu şekilde bazen muz yiyemediğim oluyor ve yulafları yoğurtla yiyorum antremandan sonraki öğündede yoğurt yiyorum boy 175 kilo 78.7 yağ oranı %17.8

Ölçümlere güvenme yanıltıcı ve yanlıs olma ihtimali çok yüksek. En iyi ölçüm aleti aynadır. Eğer vücudun sıkılaşıp aynı zamanda inceliyorsa yani görüntün git gide iyileşiyoraa aynen devam :)

fizik, kimya, matematik, geometri... hepsi hikaye. dünyanın en karmaşık, en üzerinde durulması gereken bilim konusu, kesinlikle "vücut geliştirme"
.
Aynen öyle geçen birinin yazısını okudum gerçekten doğru bir hoca çıkıp önce definasyon der diğeri bulk biri pirinç yeme der biri ye biri boyu kısaltır ağırlık kaldırma der biri istediğin kadar kaldır biri protein tozu zararlı kimyasal der diğeri doğal yararlı artık VG'de daha kesin şeyler duymak istiyoruz .

VG'de zaten kesin şeyler var, %80'i kesinse %20'si tartışılıyor. Sadece steroidi basıp ortaya çıkan ibişleri değil bu işi gerçekten bilen antrenörleri, bilim insanlarını takip etmek gerekiyor. Sadece Mark Rippetoe'nun Starting Strength'ini ve Practical Programming'i okumak işin antrenman kısmının mantığını öğretir. Sadece şu postta beslenmenin çoğunu anlatıyor: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=156380183&p=1121996743&viewfull=1#post1121996743

VG'de zaten kesin şeyler var, %80'i kesinse %20'si tartışılıyor. Sadece steroidi basıp ortaya çıkan ibişleri değil bu işi gerçekten bilen antrenörleri, bilim insanlarını takip etmek gerekiyor. Sadece Mark Rippetoe'nun Starting Strength'ini ve Practical Programming'i okumak işin antrenman kısmının mantığını öğretir. Sadece şu postta beslenmenin çoğunu anlatıyor: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=156380183&p=1121996743&viewfull=1#post1121996743
türkçe mealini bulmak mümkün mü?

Back
Yukarı