Kas kütlesini artırmaya yönelik supplement kombinasyonum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsn120
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hsn120

Üye
*Ben 1 yıldır düzenli olarak vg yapıyorum.ilk defa supplementKullanıcam.Nanox professional Whey protein bunun yanındaDa*Universal Nutrition Amino Liquid aldım pazartesi kullanmayaBaşlıycam.Kas kütlesini artirmada iyi bir kombinasyon mu?Ve de nasıl bu supplement leri daha verimli kullanirim?Teşekkürler iyi forumlarbench_Obench_O

Kas kütleni arttırmak istiyorsan kombinasyona Creatine ekle. Hem ucuz hem etkili

*Ben 1 yıldır düzenli olarak vg yapıyorum.ilk defa supplementKullanıcam.Nanox professional Whey protein bunun yanındaDa*Universal Nutrition Amino Liquid aldım pazartesi kullanmayaBaşlıycam.Kas kütlesini artirmada iyi bir kombinasyon mu?Ve de nasıl bu supplement leri daha verimli kullanirim?Teşekkürler iyi forumlarbench_Obench_O

Yaşın ufak daha yahu. Gerek var mı böyle şeylere ? Bi kaç yıl elinden geldiği kadar doğal beslen vücut otursun yerine.Ergenliğin en verimli dönemleri. Kalıcı bir kas kütlen oluşsun, sonra bu sporda kalıcıysan bakar, araştırır en iyisini kullanırsın. Önceliğin o yaşta doğal beslenmek olmalı.

Yaşın ufak daha yahu. Gerek var mı böyle şeylere ? Bi kaç yıl elinden geldiği kadar doğal beslen vücut otursun yerine.Ergenliğin en verimli dönemleri. Kalıcı bir kas kütlen oluşsun, sonra bu sporda kalıcıysan bakar, araştırır en iyisini kullanırsın. Önceliğin o yaşta doğal beslenmek olmalı.

Belli biyerden sonra artık gelişme kaydedemedim.Zaten ölçü dışınada çıkmıyorum.Ve antremanım gerçekten çok ağır artık performansım yetmemeye başlayınca kullanma gereği duydum.Beslenmemede büyük önem veriyorum düzenli
olarak yumurtamı tavuk göğsünü yiyorum umarım supplementlerim dende yarar görürüm.

Amino ve whey senin protein açığın varsada yeteri kadar kapar zaten buna ek birşey almana gerek yok illaki daha alacağım diyorsan birde creatine ekleyebilirsin.

Creatineyi antrenman öncesi alırsan güç artışı antrenman sonrasında alırsan recovery etkisi yakalayabilirsin.

Back
Yukarı