KAS GRUBLARI

alexi7

Üye
göğüs,triceps
sırt,biceps
omuz,bacak
----------------
Gögüs+Biceps
Omuz+Triceps
Sırt+bacak

Hangisini yapsam daha cok verim alabilirim?

Birde 7 gün olarak dağıtırsak nasıl olabilir?

Pazartesi off
Salı:antrenman
Çarşamba:antrenman
Perşembe:antrenman
Cuma. off
Cumartesi off
Pazar off

Bu sizce olabilir mi?

Üç gün üst üste çalışıp diğer günler çalışmamak sence saçma değil mi? Herhangi bir mecburiyetin yoksa 1 gün arayla antrenman yapmanı öneririm. Bu arada spor geçmişini belirtirsen yardımcı olmamız daha kolay olur.

Üç gün üst üste çalışıp diğer günler çalışmamak sence saçma değil mi? Herhangi bir mecburiyetin yoksa 1 gün arayla antrenman yapmanı öneririm. Bu arada spor geçmişini belirtirsen yardımcı olmamız daha kolay olur.

Okul çıkış günlerin de gitmeyi düşünüyodum o yüzden o günleri söylemiştim.spor geçmişim 6 yıl futbol 2 yıl kick boks yaptım 1 aydır body yapıyodum ama ısınma aşaması bitti yeni bu yukarıda yazdığım 2 program arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

Göğüs / Biceps

Sırt / Arka kol

Omuz / Bacak

Yapmanı öneririm. 1 gün gidip 1 gün dinlenerek gitmen daha mantıklı. Kolay gelsin.

Biceps çalıştıktan sonra sırtı yeterince iyi calistiramazsin diye düşünüyorum sonucta sirttaki çoğu harekette biceps de çalışıyo siralamayi değiştirerek bu sorunu çözebilirsin

Biceps çalıştıktan sonra sırtı yeterince iyi calistiramazsin diye düşünüyorum sonucta sirttaki çoğu harekette biceps de çalışıyo siralamayi değiştirerek bu sorunu çözebilirsin

Gögüs biceps aynı gün olursa kola çok yüklenmiş olunmaz mı sonucta göğüsde de biceps çalışıyo ?[DOUBLEPOST=1411909672][/DOUBLEPOST]
Göğüs / Biceps

Sırt / Arka kol

Omuz / Bacak

Yapmanı öneririm. 1 gün gidip 1 gün dinlenerek gitmen daha mantıklı. Kolay gelsin.

Hocam biceps ile gögüs aynı gün olursa kola fazla yüklenilmez mi ?

Gögüs biceps aynı gün olursa kola çok yüklenmiş olunmaz mı sonucta göğüsde de biceps çalışıyo ?[DOUBLEPOST=1411909672][/DOUBLEPOST]

Göğüste hangi harekette bicepsi çalıştırıyorsun? Triceps çalışır göğüste

Yüklenilmez rahat ol :) Sırt ile yaparsan yüklenir.

Göğüs / Biceps

Sırt / Arka kol

Omuz / Bacak

Bende bu arkadas gibi calisiyorum. Ama 3 gun ust uste calisip 1gun dinlenip,programi basa sariyorum. Eger toparlanmam gerceklesmediyse diyelimki programi başa sardim ve gogus biceps yaptim.sonrasinda 1 gun daha izin veriyorum kendime.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende bu arkadas gibi calisiyorum. Ama 3 gun ust uste calisip 1gun dinlenip,programi basa sariyorum. Eger toparlanmam gerceklesmediyse diyelimki programi başa sardim ve gogus biceps yaptim.sonrasinda 1 gun daha izin veriyorum kendime.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çalışma ve dinlenme günleri kütleye göre hedefe göre spor geçmişine göre vs vs vs nedenlerden dolayı değişebilir. Arkadaş henüz yeni olduğu için 1 gün gidip 1 gün dinlenmesini önerdim.

Back
Yukarı