Kas gelişmesinemi işaret bu?

dinlenip tekrar 1 çek bu zaten senin kolunu zorladığı için 1 haftaya kalmaz 3-4 tane çekmeye başlarsın. Bak mesela ben 2 sene önceye kadar 5 civarı şınav anca çekiyordum. Deneye deneye artırmıştım bikaç ay sonra baktım ki 30ları geçiyordum :) En son 39 şınav çekmiştim rekorum buydu en son :)
 
Tavsiyelerini uygulayacağımdan şüpheniz olmasın.Ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:58 ----------

Çok soru sordum biliyorum ama Kollarım için sadece Kol hareketlerini yapsam sorun olmaz değilmi?
 
barfiks çekme gününe denk getirmeden dumbell curl hareketi var ayakta dumbelli kaldırmak temel hareketinden birisidir zaten. Bunu düşük kiloda yapabilirsin. Ama hergün vücut çalışmamaya dikkat et 2-3 güne bir çalış.
 
İlk amacım Şınav çekmek için kol kası geliştirmekti.Ama aniden Evde Dumbbell İle çalışma programı çıktı karşıma.Hazır kolkası yaparken Omuz göğüs bacak vb.Yapayım dedim.Zaten ne zaman 10 şınav çekersem ozaman dumbbell'i bırakacağım.

Sen dedigimi dinle, 0'dan baslayanlar icin sinav programlari var. Ben onunla 2 ayda sinav sayimi 15'ten 40'a cikardim. Onu dene birak agirligi dostum. ;)
 
ilk defa şınav çekmeye çalıştığımda 1 tane çekememiştim, ama duvar şınavı vb. yöntemlerle geliştirdim şu anda 65 şınav rekorum sana tavsiyem kendi ağırlığınla çalış, gelişimin daha tamamlanmadı.
 
Vücut geliştirme yaşı git gide düşüyor :D

549067_429103500475871_1586136188_n.jpg
 
ilk defa şınav çekmeye çalıştığımda 1 tane çekememiştim, ama duvar şınavı vb. yöntemlerle geliştirdim şu anda 65 şınav rekorum sana tavsiyem kendi ağırlığınla çalış, gelişimin daha tamamlanmadı.

Şuan bende 1 şınav çok zor çekiyorum.Duvar şınavı derken nasıl bir şınav tarzı anlatabilirmisin acaba?bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:38 ----------

Vücut geliştirme yaşı git gide düşüyor :D

549067_429103500475871_1586136188_n.jpg

O ne çirkin bişi öyle:D
 
Peki Teşekkürler.Bide 1 metre yüksekliğine yakın duvar var.Ellerimi oraya koyup Şınav çeksem?Öylede olabilirmi sizce?
 
O yöntemle kollarım 25'den aşşağı zorlanmıyor.Yorumlarınız için teşekkürler Sadece dumbbell ile Kol hareketleri yapacağım.Ve sizin tavsiyelerinizi dikkate alarak tabiikide.Teşekkürler.
 
Back
Yukarı