Kas Gelişim Hızı

1847B32B-383B-4354-8AFD-B8793597B9B2.jpeg PNG görüntüsü.png Merhaba arkadaslar size sormak istediğim soruyu bircok yerde aradim ancak cevabını bulamadim.2.5 yıldan beri fitnessla ugrasiyorum ancak suan goruyorum ki ilk zamanlar gelisiminim max olacagi gunler kalorilerimi eksik almisim protein miktarina dikkat etmeyip yag yakimina odaklanmisim(kas yapmadan!).Son 6 7 aydir da spora bir gittim ,iki hafta gitmedim ,ara vererek devam ettim verimli gecirmedim benim sorum şu ben şuanda ilk yillar duzenli devam etmedigim icin kas yapmak istedigimde hızlı bir sekilde yapabilir miyim? yoksa gelisimim 2.5 yildir ara ara devam ettigim icin az mi olur 2.5 yillik bir sporcunun ki gibi mi olur ilk foto 73 kg ken 1 yil oncesi son foto 79 kg ken bir gerileme söz konusu cevaplarini icin tesekkurler

Deneyip görmek lazım üstüne çok fazla düşünmeden.Kesin bir şey söylenemez.Kas hafızanın gelişmiş olduğunu söyleyemeyiz.Çok uzun süredir çalışmıyorsun,çok fazla da kas kütlen yok.Bu yüzden hala üstüne ekleyebileceğin çok fazla kas kütlesi var.

Back
Yukarı