Kas Eritmeliyim

Arkadaşlar ben bi sene askeri lisede kaldım. Ordaki eğitim sayesinde baya bi kas yaptım fakat ben bu durumdan biraz muzdaripim. Koşucu olduğum için kalçam bildiğiniz kaslı. Zaten bu belki çoğu vücut gelişterenlerde vardir fakat benim kalçam biraz da büyük. Üstüme tişört giyiyorum çok yakısıyor alta büyük beden pantolon giyiyorum olmuyor. Çok kötü hissediyorum sanki herkes kalçama bakiyomuş gibi yardım edin lütfen ne yapmalıyım?

Anladığım kadarıyla vücüdunda kas orantısızlığı var tshirt giyince yakışıyo ama pantalonda kalçam büyük gözüküyo diyosun bunu çözmen için aklıma gelen iki şey var;
1-)Fitnessa başlayıp tüm vücudunu çalıştırırsan özellikle bacak kalçan büyük diye bacak çalışmamazlık yapma tam tersi bacak çalışırsın üst bacaklarında büyüyeceği için orantıyı yakalarsın.
2-)Spor yapma zamanla vücudun salar zaten.

Kalçan büyük değil de belki de üst vücudun küçüktür. Arkadaşın dediği gibi diğer bölgelerini çalışıp tamamlayadabilirsin veya aç kalıp proteinsiz diyet yaparak kaslarının ağzına edebilirsin. Ne takıyosun bunu abicim herkes kalçana bakıyormuşmuş ? Aman otur ağla istersen muzdarip olmuş durumdan. Hahaha ne insanlar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı