Arkadaslar ben 5 ay önce bb yapıyordum . ilk 3 ay evde yaptım hareketleri bilerek ve son 2 ayda güzel bir salona yazıldım . başladıgımda 1.69 boy 44 kiloydum ve bu 5 ay içinde 1.74 . 57 kilo olmuştum fakat yazın okul bitince tatile gideceğim için salonu bıraktım ve sporuda aksattım . İşim dolayı pc ile ugrastıgım icin spor yapmadım ve 50 kiloya düştüm ama galiba kaslarım eridi
çok güzel ve can alıcı kaslarım vardı . Sırtta Alt karın Üst karın omuzlar boyun Biceps triceps hepsi cok güzeldi . Çok memnundum halimden ama birden 50 kiloya düşünce gerçekten 45 kilodan daha beter duruyorum . 50 yim ama 45 gibi duruyorum . kaslarımda eridi
Tekrar başladım bugün ve antramandan sonra yulaf ezmesi 1 tabak sütle karışmış . 3 tane yumurta içiyorum çiğ . Üstüne 2 tabak makarna ve aksam öğününü bitiriyorum . spordan sonra sadece bunlar . Kac güne toparlarım 1 gün dinlenme 1 gün spor . Ve ayrıca antremana yemek yedikten 2 saat sonra giriyorum ve 1 saat 15 dk antreman yapıyorum dinlene dinlene set set . Kac aya veya kaç haftaya toparlarım
ve Harline prograiner 4.5 alacagım . Bilgi verirmisiniz ?