Kas Doygunluğu

Kaslarım ve vücudum iyi ve bi ortamda göze çarpıyor herkes beğeniyor yalnız ben sadece antrenmandayken yani antrenman yaptiktan sonra kaslarimi hissedebiliyorum ve tam istediğim fiziği görebiliyorum aynada. Antrenmandan 2 saat veya ertesi gün sonra o kaslar gitmiş 1 ay ara vermiş bi vücut ggörüyorum sanki aynada. Beslenmesine, antrenmana çok özen gösteren hatta bunla kafayı bozan bir insanım çok emek veriyorum ama sonuç kötü :/ Neler önerirsiniz? O kadar emeğe karşılık doygunluk yok

Beslenmem şu şekilde ;
Sabah 9-10 arası : 5 yumurta, 1 muz, 15 gram badem içi, 10 çorba kaşık yulaf ezmesi yoğurtlu (Kesinlikle hiç bir zaman ekmek yok)

Saat 14-15 arası : 200 gram tavuk göğsü, bir tabak yagsiz pirinç ve bulgur pilavı karışık yeşillik ve yoğurt.

Antrenmandan 1 saat önce : Bir bbardak şekersiz nescafe, 1 muz, 10 adet tuzsuz yer fıstığı ve 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi

Antrenman hemen sonrası : 1 servis protein tozu ve 1 muz

Akşam 9 : 200 gram tavuk göğsü ve yağsız bir tabak pirinç ppilavı

Son düzenleme:
Hayir mesela diyelim evdeyken pumpsuz salliyorum 50 cm ise antrenmanda çalışırken pumpsuz 55 cm oluyor gibi. Yani kolum hemen sönüyor beslenme programım da yukarıda iyi de besleniyorum ama kol çalıştığım an iyi ertesi gün filan sanki hiç kas çalışmamış gibiyim :(
Fotodaki pump halin öyle gözükmek istiyosun yani ? Pumplı 39 cm?

O zaman bir spor hekimine gitmen yararına olur. Sürekli düşünüp moralini de bozacağına git sorununu ona anlat. Belki de çok basit bir şeydir.

Back
Yukarı