kas ağrısı var devam ediyimmi

reador

Üye
Merhaba arkadaslar pazar gunu yaptigim antrenman sonra kas ağrısı olustu sonra pazartesi de antrenman yaptim salı günü dinlendim agrilar gecti çok az var oda bastirinca size sorum şu kas agrisi varken dinlenilmeli mi yoksa sikinti olmazmi benim programim şöyle yeni basladigim icin 1 gun antrenman 1 gun dinleme cevaplerinizo bekliyorum Teşekkürler

Isinmayi unutma 2 kiloluk dumbellarla saymadan calis ve 5 dk hafif yuru veya bisiklet sur 1 gun calis agrimassa oteki gunde calis derim ama beslenebiliyorsan haftada 4-5 e cikar ama 3 den az yapma.

Yeni başladıysan kas ağrıları normal hamlamadan dolayı eğerki kas ağrısı ise riskli birşey yok gelişiyorsun demektir devam edebilirsin.
Eğer sakatlık filansa hic kendini yormadan hastaneye gidip bi kontrol ettir 2 haftada geçecek olan sakatlıgın üstüne iyice gidip 1 yılı heba etme.

ağır antremanlardan sonra kas ağrısı normaldir. ağrı hafiflemişse hafif antreman yapmanda sorun yok diye biliyorum. tam tersine oluşan asit birikiminden kurtulmanı sağlıyordu diye hatırlıyorum. tabii ustalar daha iyi bilirler.

Back
Yukarı