Kas çatlağı mıdır ?

Arkadaşlar yaklaşık 3 4 gün önce spordan sonra sol omzumla gogsumun birleştiği noktada böyle çizgiler oluştu.Bu nedir ? Neden olmuştur ? Geçer mi ? Şimdiden tesekkur ederim
5a62ac72758bb423e20c3694ca048ce0.jpg

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deri çatlağına benziyor endişe edicek birşey yok.

Eğer ki deri çatlağıysa geçmesi pek mümkün değil derinin büyümeden dolayı aşırı gerilmesinden oluşuyor. Vücut çalışmasına başladıktan 1 yıl sonra hacim fazlasından bendede oluşmuştu. Çaresini aradım yokmuş. Estetik ameliyatla düzeltiyorlar ama ufacık şeyler için bıçak altına yatmak istemiyorum.

Bu sporla ilgilenenlerin çoğunda bu izler vardır -bende bile var- ama yakından dikkatlice bakılmadığı sürece estetik açıdan problem oluşturmaz.

kas catlagi degil deri catlagi.hizli kilo alimlarindan oluyor.gecmez.ama rengi gittikce solar ve en sonunda belli olmaz.ama gecmez

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Arkadaşlar bilmediğimiz konularda fikir sahibi olmayalım lütfen. Hamile çatlakları geçiyor bu çatlaklar mi geçmeyecek ?Anti Stariae Gradvidarum kremleri alabilirsin eczaneden biraz tuzludur ve bulunması zordur eğer ki bulamazsan c ve e vitamini alımına dikkat et uykunu düzene sok ve gece uyku öncesi bolca vazelin krem sür
Sabah uyanınca da bepanthol merhem sür bu bepanthol ve vazelin kuru oluşmuş çatlakları kapatmaz fakat daha fazla büyümesini ve yeni catlaklar oluşmasını engeller.
Sporlu günler ✌✌

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sendekinin beteri 3-4 sene önce bende de olmuştu kolumun biceps tarafının içi çizgi çizgiydi benimkinin ağırlık çalışmayla ilgisi yoktu zamanla düzeldi eskisi kadar kötü gözükmüyor ama hala izler belli.

Arkadaşlar bilmediğimiz konularda fikir sahibi olmayalım lütfen. Hamile çatlakları geçiyor bu çatlaklar mi geçmeyecek ?Anti Stariae Gradvidarum kremleri alabilirsin eczaneden biraz tuzludur ve bulunması zordur eğer ki bulamazsan c ve e vitamini alımına dikkat et uykunu düzene sok ve gece uyku öncesi bolca vazelin krem sür
Sabah uyanınca da bepanthol merhem sür bu bepanthol ve vazelin kuru oluşmuş çatlakları kapatmaz fakat daha fazla büyümesini ve yeni catlaklar oluşmasını engeller.
Sporlu günler ✌✌

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben 6 ay icinde 25 kilo aldim gogusten kollara dogru deri catlaklari olustu ve sirtimda da var bacaklarimda da.soyledigin onerdigin kremler bu deri catlaklarini gecirmiyor! eger kilo almaya devam edersen ve kullanirsan bu kremleri eskisi gibi artirmiyor sadece.tek cozum lazer tedavisi.yada uzun zaman sonra renkleri solar ve belli olmazlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim aktardan kakao yağı al küçük sabuna benziyor onu eritene kadar yedir her antraman öncesi kucuk kucuk parcalara bolerek zamanla göze batmayacak kadar iyileşme olur inşaAllah

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı