XxBody
Üye
Öncelikle selam forumuza yeni üye oldum ve yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Ben 18 yasındayım bundan 3 ay önce 104 kiloydum 2 ay antremn ve yediklerime dikkat ederek 89 kiloya dustum bununla birlikte son 1 aydır body e yoneldim universal 2700 amino i gnc creatin ve nitrofull sıvı l-carnitin kullanıyorum halen diet aşamasındayım ancak body e agırlık verdim bu aralar ancak gobek ve kollarda halen yaglanma mevcut. nitro full yerine animal cut almayı dusunuorum ve biran önce tam anlamayla body ye girmek istiorum suan antremanlardan once 45 dk kosu bandındayım ondan sonrada agır bi sekilde programımı uyguluyorum yani basabildiğim kadar basabiliyorum.antreman sonrasıda 10 dk bisiklet sürüyorum haftada 4 kez bu sekilde antremanımı uyguluyorum ancak bu kasın ustundeki yaglanma sorununu nası cozucem yardımcı olursanız cok sevinirim biraz uzun oldu ama... dedigim gibi l-carnitini daha kaiteli bişi alarak animal cut a cevirmek istiyorum ama asıl amacım biran önce cokda olmasa kaslı bi vucuda sahip olmak