Öncelikle herkese merhaba aranızda yeniyim ve 15 yaşında lise 1. sınıf öğrencisiyim sömestre tatili boyunca evde kendi imkanlarımla düzenli olarak çalıştım ve okulların açılmasıyla birlikte bir spor salonuna başladım boyum 1.66 ve kilomda 50 kg civarı bu yüzden programım çok ağır değil spor salonunda kondisyon bisikleti bench press, dumbel (5kg) gibi temel hareketlerm var. Zaten gitmeye başlayalı bir hafta oldu ancak son hareketim olan mekikten sonra sehpaya oturup ayaklarımı karnıma doğru çekiyordum (alt karın için) bu hareketten sonra kasığımın ağrıdığını ve elime bir bezenin geldiğini farkettim bu hareketi kestikten sonra olmadı ertesi gün başka bir hareket denedim ve ne zaman alt karını çalıştırsam kasığımda bir ağrı oluyor. Bu gün doktora gittim ve bana bunun doğrudan kasık olmadığını fazla zorlamamamı ve o hareketi yapmamamı söyledi ancak ben karın çalışmak istiyorum özellikle bu spor vücuduma çok faydalı geldi kilo almaya başladım vücudum toparlandı falan. Siz hiç böyle birşeyle karşılaştınız mı? Koruma için ne yapmalıyım ve alt karın çalışmanın başka bir yolu varmıdır acaba? Şimdiden çok teşekkürler...