Karneler

Karnede Ne Aldınız?

• Onur belgesi mi aldınız?

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    17
ben karne almaya gıtmedım e okuldan baktım düz geçiyorum son sınıf bıtsede kurtulsak :)

• Like
Reactions: Azi
karne almayalı 4 yıl olacak nerdeyse be..ama lisede olup sporla ilgilenen insanların olduğunu görmek sevindirici.

azi ben yabancıyım dıye başka sınava gırıcekmısım yabancılrınkıne bıde 2 senelıgım normalde ısmdıüniv olmam gerektı hep 9 da kaldık herkez 9.sııfta bırakıyorlar marıfetmıs gıbı bıyolojıyı bıyolojı hoasından daha ıyı bılıyorum kadın hep ezbercı egıtım yaptırdı bende dınlemedım ersını hep yazı yazdırıyordu yazdıklarından soruyordu hep boylelerı yuzunden 1 senemı kaybettım:(

• Like
azi ben yabancıyım dıye başka sınava gırıcekmısım yabancılrınkıne bıde 2 senelıgım normalde ısmdıüniv olmam gerektı hep 9 da kaldık herkez 9.sııfta bırakıyorlar marıfetmıs gıbı bıyolojıyı bıyolojı hoasından daha ıyı bılıyorum kadın hep ezbercı egıtım yaptırdı bende dınlemedım ersını hep yazı yazdırıyordu yazdıklarından soruyordu hep boylelerı yuzunden 1 senemı kaybettım:(
yabancı uyruklu öğrenciler YOS denilen sınava giriyor.yabancı uyruklu öğrenci sınavı oluyor.bizim bölümde iranli bir arkadaş vardı.2 yıl önce o sınava girmişti.fakat o YOS un bir daha olmayacağını söylemeşti.yani dediğine göre 2 yıl önce son YOS yapıldı.onu bi araştır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:02 ----------

abilerim karnem nasıl :D
TC: 53089091926
No: 31

Son düzenleme:
Ben bilerek teşekkür aldım ve 12 gün devamsızlık yaptım :D

Amacım, Finlandiya'da ki abimden birşeyler koparmak :D
2. Dönem takdir alıp, 0 devamsızlık yapacam, gelsin laptop, gelsin supplement parası ;)

Edit: 1. Dönem Ortalama notum 83.0984... :)

Bütün notlar 100...E-okul hata verdi...Türkiye'de böyle bir öğrenci bulunmamaktadır... :D:D

Okul numarasına bak ya :D Aynı abisi :D

Edit2: İyi ki varsınız yahu :D öldürdünüz gülmekten :D

Son düzenleme:
  • Like
azi kıskanma beni ortalaması 100 olan hiç mi arkadaşın olmadı :D

yos e giricekmişim nısanda okuldan öğrendım ama sorular baska oluyormus umarım bır yer akzanırım ailemı sevındırmek ıcın

• Like
yabancı uyruklu öğrenciler YOS denilen sınava giriyor.yabancı uyruklu öğrenci sınavı oluyor.bizim bölümde iranli bir arkadaş vardı.2 yıl önce o sınava girmişti.fakat o YOS un bir daha olmayacağını söylemeşti.yani dediğine göre 2 yıl önce son YOS yapıldı.onu bi araştır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:02 ----------

abilerim karnem nasıl :D
TC: 53089091926
No: 31

bu karne gerçekmi?bu nasıl iş ya,inanamadım

• Like
Normalde ortalamam rahatlıkla tesekkur almaya yetıyordu kımyadan kaldığım için boş geçtik bu dönemde :) harici santranç başarısından dolayı 1 madalya var :)

• Like
Back
Yukarı