ben karne almaya gıtmedım e okuldan baktım düz geçiyorum son sınıf bıtsede kurtulsak![]()
yabancı uyruklu öğrenciler YOS denilen sınava giriyor.yabancı uyruklu öğrenci sınavı oluyor.bizim bölümde iranli bir arkadaş vardı.2 yıl önce o sınava girmişti.fakat o YOS un bir daha olmayacağını söylemeşti.yani dediğine göre 2 yıl önce son YOS yapıldı.onu bi araştır.azi ben yabancıyım dıye başka sınava gırıcekmısım yabancılrınkıne bıde 2 senelıgım normalde ısmdıüniv olmam gerektı hep 9 da kaldık herkez 9.sııfta bırakıyorlar marıfetmıs gıbı bıyolojıyı bıyolojı hoasından daha ıyı bılıyorum kadın hep ezbercı egıtım yaptırdı bende dınlemedım ersını hep yazı yazdırıyordu yazdıklarından soruyordu hep boylelerı yuzunden 1 senemı kaybettım![]()
Bütün notlar 100...E-okul hata verdi...Türkiye'de böyle bir öğrenci bulunmamaktadır...
Okul numarasına bak yaAynı abisi
![]()
karne almayalı 4 yıl olacak nerdeyse be..ama lisede olup sporla ilgilenen insanların olduğunu görmek sevindirici.
tolga murat balıkçı ya selamlar ..12 eşit ağırlık tek zayıfım var analitik geometri.Az kaldı martta rapor ve sonra tekrardan Tomuba spor center![]()
yabancı uyruklu öğrenciler YOS denilen sınava giriyor.yabancı uyruklu öğrenci sınavı oluyor.bizim bölümde iranli bir arkadaş vardı.2 yıl önce o sınava girmişti.fakat o YOS un bir daha olmayacağını söylemeşti.yani dediğine göre 2 yıl önce son YOS yapıldı.onu bi araştır.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:02 ----------
abilerim karnem nasıl![]()
TC: 53089091926
No: 31
furko çalış senin de olur thums:bu karne gerçekmi?bu nasıl iş ya,inanamadım