Karin kaslariyla ilgili fikriniz

Benim boyum 1.83e yakin ve 81-82 kiloyum.. Karin bolgesi icin mekik falan cekip mi gelistirebilirim yada cikarabilirim yoksa cardio ile zayiflamam gerekli mi cikarmak icin ? :) Tesekkurler

karın bolgenız yaglı ıse resım yok bılemıyorum kılona gore normal ama hafıf yaglanma gobek varsa kardıo + ıyı beslenme ve mekık calısması ıle cıkar

Karın kasları kendini çok kolay toplayan kaslardır kendimden biliyorum onun için antrenman yapmaktan çekinme derim ve sadece öne doğru çekme sağa sola doğru çek ki yan karın kasların da gelişsin fazla set yapmana gerek yok ben bir seferde yapıyorum 170 tane felan işte yeni sayılırım ve karnım şimdiden taş gibi oldu iyi bir diyet ile baklavaları çıkarabilirsin ama kaslarını yakma derim önce biraz sır ve bacak kası yap ki metabolizma hızlansın sır kasları da kendini kolay toplar ve kolay gelişir

istedigin kadar karın çalış eger o bölgende yağ varsa o kaslar o yağın altında gizlenir yapman gerek şey o bölgeyi eritmek ve karın çalışmak zaten kilon normal boyuna göre işin çok zor değil

Back
Yukarı