karin kasi hakkinda bilgi lutfen

Arkadaslar 1.75 boyundayim 90 kiloyum definasyona basladim karin kaslarini cikartmak bu olculerdeki biri icin ne kadar surer yag oranimi olcturmedim ama bel kismim kalin sayilir ne kadar kilo dusmem gerekir tahmini olarak bilgi verebilcek varmi??

Boya göre kg hesabı çıkartmak yanlış, sonuçta snatcher'ın yağ oranını,kemik yoğunluğunu,kas yoğunluğunu vs... bilmiyoruz.70-75-80 kg düşersen mide kasların çıkar demek yanlış olur.Belki kemik yoğunluğu [kg olarak] ağırdır veya kas kütlesi fazladır o yüzden en iyisi snatcher bir yağ ölçümü yaptırmadan daha doğru olur.

Mide kaslarını ne kadar sürede çıkaracağın tamamen sana bağlı.Eğer sıkı bir diyet ve bu diyeti destekleyecek iyi bir kardio programı yaparsan olabildiğince kısaltırsın bu yağyakımı süresini...

arkadaşım tabiki doğru söylüyorsun doğrusu bu ....arkadaş sadece ortalama bi kilo sorduğu için bu şekilde cvp verdim..aslında yapılması gereken senn dediğin gibi

sahip olduğu kas kütlesi kemikyoğunluğu vs önemli ama hiç vücut calışmadıgını varsayarak 70 dedim öylesine ona bakarsan 100 kilo olupta karn kasları gözükende var :)

Açıkçası kilo vermen lazım arkadaşların dediği gibi ve gerçekten karın kasları istiyorsan çok ağır ve karın için az tekrarlı antreman sistemini uygulamalısın. Kendimden biliyorum. 1.70 boyunda 90 kg idim ve şu an 78 e düştüm. Hala göbeğim var ama ilk 4 tanesi göbeğe rağmen bayaa gözüküyor. Builtman de iyi bir noktaya değinmiş. Senin vücut tipin, genetik elverişliliğin vb. nedenlerle değişebilir.

Abdominal bölge tamamen genetiktir. Bazı kişilerde kare şeklinde baklava dediğimiz tabir , bazılarında çizgi şeklinde olabilir örneğin coleman üçgen şeklinde herkesin farklıdır diyebiliriz
Kilo ya göre çıkar çıkmaz tahmini yanlış olabilir bu yüzden.

En kısa sürede abdominal bölgeyi belirginleştirmek için ;
Sıkı bir diyet ( yağ,şeker,un yok )
Ve herzamanki gibi CARDİO
Ve tabiki abdominal egzersizler ;)

Bunları yaptığın sürece dediğim gibi genetik yapında hangi tür karın kası varsa ortaya çıkacaktır.Kolay gelsin :)

Abdominal bölge tamamen genetiktir. Bazı kişilerde kare şeklinde baklava dediğimiz tabir , bazılarında çizgi şeklinde olabilir örneğin coleman üçgen şeklinde herkesin farklıdır diyebiliriz
Kilo ya göre çıkar çıkmaz tahmini yanlış olabilir bu yüzden.

En kısa sürede abdominal bölgeyi belirginleştirmek için ;
Sıkı bir diyet ( yağ,şeker,un yok )
Ve herzamanki gibi CARDİO
Ve tabiki abdominal egzersizler ;)

Bunları yaptığın sürece dediğim gibi genetik yapında hangi tür karın kası varsa ortaya çıkacaktır.Kolay gelsin :)

tesekkurler

arkadaslar ben 1.88 boyun dayım 73 kiloyum karınkası yapmak için çabalıyorum yaklasık 5 aydır yapıorum karın kaslarım hafif ten cıkmaya basladı ama tam belirgin deil üst karın kasımla orta karın kasım belirgin biraz biraz zayıflasam hepsi belircek hemde cok karın kaslarını nasıl cıkara bilirim lütfen yardım:(

1.78 boyum 75 kgloyum bendede tam olarak çıkmıyor daha karın kasları karın bölgesınde yağlanma var baya onu atmak için çaışmalara başlıcam yakında :)

Back
Yukarı