Karin Kasi Agrisi

Pazar aksamdan beri barfiks aletine tutanarak ayaklarimi 30 defa yukari barfiks aletine degdirip indiriyordm,
Su an karin bolgem cok fena yaniyor. Bu hareketin bu kadar etkili oldugunu bilmiyordm

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Hareketi yapmaya devam etme. Bu zaman zarfında yürüyüş yapabilir ve vucudunun başka bölgelerini çalıştırabilirsin. Ağrı hafiflediğinde veya sonlandığı azar periyotlarla karın kaslarını çalıştırmaya devam edebilirsin. Kolay gelsin.

Hareketi yapmaya devam etme. Bu zaman zarfında yürüyüş yapabilir ve vucudunun başka bölgelerini çalıştırabilirsin. Ağrı hafiflediğinde veya sonlandığı azar periyotlarla karın kaslarını çalıştırmaya devam edebilirsin. Kolay gelsin.
Kardesim tesekkur ederim bilgi icin,zaten pazartesi carsamba cuma ve pazar gidiyorum .muhtemelen aralikli gittigim icin agri cabucak hafifler

Her gün karın kası çalışma
Onu eskiden yapiyordm ama son 6 aydir sadece fitnessa gittigim gunlerde yapiyorum. Ama bir kac yerde okudugum kadariyla kaslarin gorunurlugunun iyice belli olmasi icin hergun yapilmasi gerektigi seklinde belirtmisti.Bide karin kaslarimda yanma olmasi beni mutlu etti cunku zun zamandir mekim cekmeme ragmen hic yanma olmuyordu

Ağrıyan kası ertesi gün tekrar çalıştırmaya çalışmak eziyetten başka bişey olmaz. Spor yapıyoruz diye kendinize eziyet etmeyin. Dinlendirerek çalışın

Back
Yukarı