Karin icin bacak kaldirma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Candot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Candot

Üye
Hareketi herkes bilir ingilizcesini bilmiyorum. Bu hareketi bacagi 90 derece kaldirip indiriyor musunuz sadece? Ben fazla karin calismam ama dun calisirken bacagi yaklasik 150 derece falan kaldirdim ve karin bolgemin haddinden fazla guzel kasildigini hissettim. Acaba ben mi suana kadar yanlis yapiyordum?

Ya abi bana yardım edin lütfen ya nolur yardım edin yaş 15 boy 1.86 kilo 95 daha başlamadım spor salonuna tavsiyeleriniz neler zayıflama gerek heralde lütfen yardim

Bende bazen 90 dereceden fazla cekiyorum.cunku boylece daha cok sıkıştirip daha sonra daha iyi gerdirebiliyorum.

Ya yardım edermisiniz candot
Abicim bu burda olacak is degil o kilo ve yasta doktora gitmen lazim. Git doktora saglikli oldugunu ogren, gel tekrar yarfim edeyim. Simdi bir sey derim ters bir sey olur sorumluluk alamam. Ama dedigim gibi git doktora soz sana benden.
Suan diyecegim tek sey seker yeme, gece erken uyu ve yuruyus yap.

Abicim dahiliye den rapor falanda var sorun yok sağlıklıyim ama kiloları veremezsen problem çıkar dediler sporla ver dedi

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı