Karikatürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veyron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyisin ya bunların dewamını bekliyoruz walla
bazen gülmek ne kadar iyi geliyor anlatamam
tebrikler ellerine sağlık...

Ya gerçekten çok ii şu en kotü zamanımda bir karış suratıma hafiftende olsa bi gülümseme getirdi ya helal olsun...

Bu başlık her zaman güncel kalacak teşekkürlerini esirgemeyen herkese hediye yeni karikatürler..

• Like
Reactions: Azi
Sürekli güncelleyeceksen bunu önemli konu yapacağım.

sarc4stic dedi:

ben güncelleyeceğim demiştim üstte benim için bi fark olmaz konu dışında veya önemlide ben güncellerim polemiğe girmem ( Bi karikatür vardı bulamadım onu bi türlü 'horoza soruyorlar tavukmu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı diye horozda ben z*ker geçerim polemiğe girmem' diyordu ordan geldi bu polemiğe girmem lafı :D

• Like
Reactions: Azi
veyron dedi:
sarc4stic dedi:

ben güncelleyeceğim demiştim üstte benim için bi fark olmaz konu dışında veya önemlide ben güncellerim polemiğe girmem ( Bi karikatür vardı bulamadım onu bi türlü 'horoza soruyorlar tavukmu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı diye horozda ben z*ker geçerim polemiğe girmem' diyordu ordan geldi bu polemiğe girmem lafı :D

Tamam, önemli başlık yaptım. Sürekli güncelleme olduğu sürece öyle kalacak. Sürekli dediğim her gün güncellemene gerek yok tabii ;) Derleme için +25 rep verdim.

Back
Yukarı