Cago dedi:https://www.youtube.com/watch?v=ILCNxa6IZSs
Aslında haklısınız...Tam adını ben de bilmiyorum ama benim duyduğum ve türkçeye adepte olmuş şekli kargaburun olarak geçiyor....Aslında Nam-ı diyar tricepsin arkada toplanıp tamamen parçalanmış şekli....Bu yukardaki beyonce un klibindeki adamda deli bir kargaburun var...Super bi kol bu video benim aklıma soktu bu kargaburun işini bi izleyin derim....Tam beyonce adamın ustunden sweatini alırken adam fena sıkıyoo...Ve kargaburun ortaya cıkıyor...Cevaplarınızı bekliyorum....
Senin dediğin at nalı, ingilizceside horse shoe, karga burun dendiğini ilk kez duyuyorum.
Aslında sende o şekil mevcut, ortaya çıkması, kasların dahada büyümesi ve definisyon kazanmasıyla mümkün.
Tabii herkeste prolardaki gibi göze hoş görünen ve belirgin şekilde çıkması mümkün değil, hacim-definisyon kadar genetikte önemli.
Hacim ve definisyon olduğunda, makarada asağı bastırış iyice belirginleştirir.
ozzy dedi:Senin dediğin at nalı, ingilizceside horse shoe, karga burun dendiğini ilk kez duyuyorum.
Aslında sende o şekil mevcut, ortaya çıkması, kasların dahada büyümesi ve definisyon kazanmasıyla mümkün.
Tabii herkeste prolardaki gibi göze hoş görünen ve belirgin şekilde çıkması mümkün değil, hacim-definisyon kadar genetikte önemli.
Hacim ve definisyon olduğunda, makarada asağı bastırış iyice belirginleştirir.
Cago eğer bahsettiğin şey at nalı şekliyse bir de tek el makarada geriye çekerek yapılan vardı. Orjinal adını bilmiyorum Karasan yazabilir sanırım.