kardiyomayk
Üye
Herkese iyi forumlar.18 yaşındayım 7-8 senedir aşırı derecede yemek yer ve günde 1 litreye yakın kola içerim bazen geçer hatta.Boyum 178 kilom 73-75 arası birşey.Uzaktan veya yakından bakınca aslında gayet fit bir vücudum var fakat göbeğimde,yanlarda yağlanma var.Gören arkadaslarım inanmıyor dışarıdan hiç belli değil filan diyor.Bende bunları yakmaya karar verdim.Bugün sabah kardiyo yapmak istedim ama 10 dakikadan sonra pert oldum desem yeridir.Biraz araştırmama göre vücudum günde en az 2500 kalori yakıyor.Ben kardiyo yapmazsam günde mesela sadece 1000 kalori alsam -1500 kalori gibi bir rakam vücudumdan çıkıyor.Yani 5 günde 1 kilo gibi birşey verebilirim demek bu.Buraya kadar bir yanlışım varsa söylerseniz sevinirim 
Son olarak verdiğim bu 1 kilonun büyük bölümü yağlardan mı gider?Ve böyle yaparak 3-4 ay sürede bu göbeği kardiyo yapmadan 0 a indirebilir miyim?Ya da istersem günde 500 kalori alayayım kardiyo yapmazsam erimez mi ? Teşekkürler.

Son olarak verdiğim bu 1 kilonun büyük bölümü yağlardan mı gider?Ve böyle yaparak 3-4 ay sürede bu göbeği kardiyo yapmadan 0 a indirebilir miyim?Ya da istersem günde 500 kalori alayayım kardiyo yapmazsam erimez mi ? Teşekkürler.