Cyper
Üye
Arkadaşlar eskiden vücüt çalışıyordum yaklaşık bir sene kadar önce sonra ara verdim ve tekrar devam ediyorum.
Henüz bir salona başlamadım ama evde çalışmayı ihmal etmiyorum.
2 haftam oldu bugün.
Çalışma :
4x80 (5kg dumbell ) çalışma
2x20 (Şınav)
3x80 (Karın egzersizleri)
kilomdan dolayı beyaz et , pilav , bulgur tüketiyorum. ( Günde 2,5 litreden fazla su tüketiyorum ve oldukca her öğünde acı ekliyorum yemeklere)
biraz göbeğim var tahmini yağ oranım %13 - 15 olabilir amacım yağ oranını %10-9 arasına çekmek
Protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum
(Cips , kola, çerezler , çikolata vs.) oldukça az yemeye dikkat ediyorum.
Basketbol oynuyorum yaklaşık 2-3 aydır.
Kollarda gözle görülebilir bir artış yakaladım
Böyle devammı etmeliyim (Protein ve karbonhidrat ağırlıklı mı beslenmeliyim önerilere açığım.)
Son olarak programıda kardiyoya vakit ayıramıyorum basketbol felan oynuyorum ama koşmanın pek yerini tutamaz. sorum bu şekilde devam etsem hedefime ulaşabilirmiyim yoksa kardiyo şartmı egzersizler yağ yakmadan sadece çalıştırırmı yoksa vücüt ortaya çıkar mı çıkmaz mı?
Çünkü eskiden kardiyo yapıyordum forum'daki arkadaşlar kardiyo yerine karın egzersizlerinin üzerinde dur kilon zayıf kardiyo yerine geliştirerek ortaya çıkarmamı söylemişlerdi.
Boy :170cm
Kilo : 55
Henüz bir salona başlamadım ama evde çalışmayı ihmal etmiyorum.
2 haftam oldu bugün.
Çalışma :
4x80 (5kg dumbell ) çalışma
2x20 (Şınav)
3x80 (Karın egzersizleri)
kilomdan dolayı beyaz et , pilav , bulgur tüketiyorum. ( Günde 2,5 litreden fazla su tüketiyorum ve oldukca her öğünde acı ekliyorum yemeklere)
biraz göbeğim var tahmini yağ oranım %13 - 15 olabilir amacım yağ oranını %10-9 arasına çekmek
Protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum
(Cips , kola, çerezler , çikolata vs.) oldukça az yemeye dikkat ediyorum.
Basketbol oynuyorum yaklaşık 2-3 aydır.
Kollarda gözle görülebilir bir artış yakaladım
Böyle devammı etmeliyim (Protein ve karbonhidrat ağırlıklı mı beslenmeliyim önerilere açığım.)
Son olarak programıda kardiyoya vakit ayıramıyorum basketbol felan oynuyorum ama koşmanın pek yerini tutamaz. sorum bu şekilde devam etsem hedefime ulaşabilirmiyim yoksa kardiyo şartmı egzersizler yağ yakmadan sadece çalıştırırmı yoksa vücüt ortaya çıkar mı çıkmaz mı?
Çünkü eskiden kardiyo yapıyordum forum'daki arkadaşlar kardiyo yerine karın egzersizlerinin üzerinde dur kilon zayıf kardiyo yerine geliştirerek ortaya çıkarmamı söylemişlerdi.
Boy :170cm
Kilo : 55