Arkadaşlar en az 3 güne bir kardiyo yapmak zorundayım.Çünkü yapmazsam yere dik bir şekilde oturduğumda bacaklarım düz bir şekilde ileriye doğru açılmıyor.Sorun sadece bu değil, siyatik sinirim kısaldığında bacaklarım uyuşmaya başlıyor en ufak bir ağırlık kaldırdığımda.Siyatik sinirimde problem var sanırsam.Doğuşan kanal darlığı ameliyatı oldum geçen sene.
Şimdi ben kuvvet antrenmanı öncesi 25 dk yoğun bir şekilde ip atlarsam sonrasinda kuvvet antrenmani yaptigimda bir sorun olmuyor.En son gerdirme yapiyorum rahatliyorum.Ama 8 dk falan atlarsam antrenman oncesi isinma icin sorun oluyor.Sinir sistemimi guclendirmek istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardimci olun.
Şimdi ben kuvvet antrenmanı öncesi 25 dk yoğun bir şekilde ip atlarsam sonrasinda kuvvet antrenmani yaptigimda bir sorun olmuyor.En son gerdirme yapiyorum rahatliyorum.Ama 8 dk falan atlarsam antrenman oncesi isinma icin sorun oluyor.Sinir sistemimi guclendirmek istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum lutfen yardimci olun.