Öncelikle, herkese merhaba. Başlıkta görüldüğü gibi ana problem kas kaybı. Daha doğrusu yaz ayları sıkı bir kardiyo çalışması yapmaktaydım ve bu açıkcası 120 dakikayı buluyordu. Yaptığım aktivite ise ip atlamaydı. Her neyse, konuya giricek olursak kardiyo yapmama rağmen karnımda yağlanma olduğu düşüncesindeyim. Çünkü bazı kaynaklardan kardiyonun kas kaybına neden olduğuna ve kardiyo yapılsa bile dengesiz bir vücut profiline sahip olunacağı gibi bazı olası durumları öğrendim.
Bu kas kaybını önlemek ve bu yağlardan düzenli ve sağlıklı olarak nasıl kurtulabilirim. Daha doğrusu kardiyonun yağ yakmak için kullanıldığını biliyorum fakat bu işi kas kaybı yaşamadan nasıl gerçekleştirebilirim? Ana hedefim ise karın bölgesini veya göbeği eritmek. Nasıl bir program(plan, yol) izlemeliyim acaba? Şimdiden teşekür ediyorum.
Bu kas kaybını önlemek ve bu yağlardan düzenli ve sağlıklı olarak nasıl kurtulabilirim. Daha doğrusu kardiyonun yağ yakmak için kullanıldığını biliyorum fakat bu işi kas kaybı yaşamadan nasıl gerçekleştirebilirim? Ana hedefim ise karın bölgesini veya göbeği eritmek. Nasıl bir program(plan, yol) izlemeliyim acaba? Şimdiden teşekür ediyorum.