Kardiyo ve ağırlık antrenmanı

Selamlar. Haftanın üç günü salona gidebiliyorum. 1.gün omuz, arka kol, kanat 2.gün göğüs, ön kol, bacak 3.gün ise henüz boş.
Boy:1.81
Kilo:72 fakat hala yağ var. Hem ağırlık antrenmanı yapıp hem de yağ yakmak için nasıl bir program ve beslenme önerirsiniz? Kas kaybetmeden yağ yakmak amacım.
Ayrıca bu sporda ki 3. ayımdayım. Ne zaman supplement kullanmalıyım ve hangi supplementler? Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
3. gün boş değil, 1. güne tekrar geçeceksin. Supplement kullanman şart değil, günlük besin ihtiyacını tamamlıyorsan gereksiz.
Hem kas hem yağ için düzgün bir beslenme ile birlikte antrenmanlardan sonra yapılan 20 dakikalık hafif tempo koşuyu önerebilirim. Sonuç aldım bu şekilde.

Bir şey ekleyebilir miyim Post'una hakkını helal et .. Bende aynı şekildeyim 170 boy 66 kg yaklaşık yağ oranım 18-19 % arasında en az bi %3 lük bi kısım azaltmaya çalışıyorum. Şöyle bi beslenme şekli düzenledim ..

Kahvaltı 50 gr yulaf 5 yumurta -1 tam
3 zeytin 1 domates Maydonoz-Nane Yeşil çay
Ant öncesi
Muz yada elma
Antreaman yaparken Bcaa
sonrası Optimum protein 1 ölçek
Sonrası
150 gr tavuk göğsü
150 gr pirinç yada bulgur
varsa yeşillik

akşamda aynı şekilde

yatmadan önce 3 ceviz

Selamlar. Haftanın üç günü salona gidebiliyorum. 1.gün omuz, arka kol, kanat 2.gün göğüs, ön kol, bacak 3.gün ise henüz boş.
Boy:1.81
Kilo:72 fakat hala yağ var. Hem ağırlık antrenmanı yapıp hem de yağ yakmak için nasıl bir program ve beslenme önerirsiniz? Kas kaybetmeden yağ yakmak amacım.
Ayrıca bu sporda ki 3. ayımdayım. Ne zaman supplement kullanmalıyım ve hangi supplementler? Şimdiden teşekkürler...
sırtla göğüsün yerini değiştirsen çok daha iyi olur çünkü göğüs çalışırken triceps sırt çalışırken biceps aktif olucak 2sinin yerini değiştirirsen toplarlamak için 1 gün fazladan süreleri olucak en azından

Back
Yukarı